Моето издание на Биошока е приемлив компромис - така наречения Rapture edition - играта и книгата. Плочата, няма на какво да я свиря вече, а фигурката на BD не ми е достатъчно култова и наистина е прекалено голяма.Roland wrote:Абсолютно те разбирам, макар че леко ме дразнят специално гейм кълектърсите, щото често са некви тотално абсурдни форми и размери, които просто наистина нямаш къде да сложиш. В смисъл, кълектърса на Bioshock 2 мога да го ползвам за ТАБУРЕТКА, ебаси @_@ Но иначе аз съм си фен на джиджавините.
Фигурки с изключение на боб-хедчето от фолаут - просто не са ми интересни и освен това събират прах - а жена ми не знам защо ги подминава при чистенето

@Muad_Dib Колко смайлита, човек трябва да сложи в един пост за да се разбере, къде е границата между шегата, сериозността и иронията?:D

Сега сериозно - аз съм от тези хора, според които PC гейминга тръгна надолу от момента, в който изхвърли големите хубави картонени кутии в които имаше всякакви изненади - дебело ръководство, плакатчета и т.н и мина на стандартни ДВД опаковки. Но в един момент, когато трябваше да се местя, на около 10 хиляди километра, трябваше да направя компромис - разглобих външната страна на кутиите - изхвърлих поддържащите вътрешни картонени части, прибрах ръководствата и дисковете и опаковах багажа. И досега в моменти на носталгия и фетишизъм преглеждам и възстановям обратно опаковките, така както са били, когато съм ги купил. Друг е въпросът, че трябва да направя чудеса от героизъм за да подкарам, колекционеското си материално издание на Myst,Gabriel Knight Mysteries, Phantasmagoria ( на 8 CD-та