Слушам и не вярвам на очите си...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Marfa
Moderator

Слушам и не вярвам на очите си...

Post by Marfa » Mon Feb 21, 2005 2:19 pm

Министерство на културата и туризма...
Министър на енергетиката - Мирослав Севлиевски...
Бе няма ли най-сетне да присъдят на онуй увредено от системни кръвосмешения същество, щастливо мандахерцащо се из върховете на родната ни политика, заслужената титла Дебил на Годината, ебаси?!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Feb 21, 2005 2:39 pm

Искам си Шулеваааааааа. Защо ми сложиха Милко Ковачев бе?!?! И то за три месеца. Добре поне че ще го махнат след 3 месеца. То не се знае дали и мен няма да ме махнат до тогава.
Ама тая бившата студентка на Герджиков, Нина Чилова дето е набор 72 да ми стане министър на 32 години :shock: :shock: :shock:
Да ме прощават многобройните модератори и по-малобройни админи, ама тая КОЛКО ЛИ СВИРКИ Е ИЗВЪРТЯЛА?!?!?!?!?!
Ба си кретенизма. Че и един турчоляк ми го сменят с друг, само дето новия ни министър на земеделието Нихад Кабил се беше изцепил за нас, българите като "гяури" в едно свое изказване.
Абе, мамата си е ебало ( айде стига толкова прямота от мене вече)
Last edited by Dzvero on Mon Feb 21, 2005 3:02 pm, edited 1 time in total.
Не мое да мъмриш, брат!

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Feb 21, 2005 2:55 pm

Марфа, предлагам да основем граждански комитет или нещо подобно и след като никoй не се наема на онова оплешивяващо нещо да му връчи споменатата от теб награда, ние да му е връчим на тържествена церемония ...

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Feb 21, 2005 3:02 pm

Само да отбележа - Нина Чилова е набор 1972, така че в момента е на 32. Иначе назначението и е абсурдно, спор няма, да не говорим за трансформацията на министерството. Явно някой доста солидно стои за Чилова, очевидно е, че целта е туризма, а не културата.

Не знам за Ковачев, на мен той ми е симпатичен, а пък и в неговото министерство свърши доста работа. Не защитавам това правителство, но поне Ковачев и екипа му направиха доста за либерализирането на сектора, доста повече, отколкото в ред други страни, между другото.

Колкото до Севлиевски, мисля, че там всичко е ясно - някои хора ще се налапат доста за тези три месеца.

Абе в общи линии, не съм особено изненадан (освен за преместването на Ковачев). В крайна сметка, явно това правителство ще си изкара мандата. На когото не му харесва, на 25 юни ще може действително да направи нещо по въпроса.
This signature is not yet rated

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Feb 21, 2005 7:01 pm

После избирател ма наричат
Е туй на нищо не прилича!
Аз почти съм хвърлил топа
Те ма водат към Европа...
This is it. Ground zero.

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Mon Feb 21, 2005 10:48 pm

Еееееххх, Еееееееххх
Смех, смех, смех :lol: :lol: :lol:
Ама така е по-правилно: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Никога, никога няма да се оправи тая държава ееееййй!!!
Освен ако не грабнем сопите и не си я оправим сами :wink:
И между другото, де е ся Кошлуков да ми каже в лицето че го правили това за България и т.н и не искали постове моля ви се! Еееех, ко ги пипна със сопатаааа!!! :evil: :evil: :evil:
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me