Министерство на културата и туризма...
Министър на енергетиката - Мирослав Севлиевски...
Бе няма ли най-сетне да присъдят на онуй увредено от системни кръвосмешения същество, щастливо мандахерцащо се из върховете на родната ни политика, заслужената титла Дебил на Годината, ебаси?!
Слушам и не вярвам на очите си...
Moderator: Moridin
Искам си Шулеваааааааа. Защо ми сложиха Милко Ковачев бе?!?! И то за три месеца. Добре поне че ще го махнат след 3 месеца. То не се знае дали и мен няма да ме махнат до тогава.
Ама тая бившата студентка на Герджиков, Нина Чилова дето е набор 72 да ми стане министър на 32 години
Да ме прощават многобройните модератори и по-малобройни админи, ама тая КОЛКО ЛИ СВИРКИ Е ИЗВЪРТЯЛА?!?!?!?!?!
Ба си кретенизма. Че и един турчоляк ми го сменят с друг, само дето новия ни министър на земеделието Нихад Кабил се беше изцепил за нас, българите като "гяури" в едно свое изказване.
Абе, мамата си е ебало ( айде стига толкова прямота от мене вече)
Ама тая бившата студентка на Герджиков, Нина Чилова дето е набор 72 да ми стане министър на 32 години

Да ме прощават многобройните модератори и по-малобройни админи, ама тая КОЛКО ЛИ СВИРКИ Е ИЗВЪРТЯЛА?!?!?!?!?!
Ба си кретенизма. Че и един турчоляк ми го сменят с друг, само дето новия ни министър на земеделието Нихад Кабил се беше изцепил за нас, българите като "гяури" в едно свое изказване.
Абе, мамата си е ебало ( айде стига толкова прямота от мене вече)
Last edited by Dzvero on Mon Feb 21, 2005 3:02 pm, edited 1 time in total.
Не мое да мъмриш, брат!
- armageddon
- Forsaken
Само да отбележа - Нина Чилова е набор 1972, така че в момента е на 32. Иначе назначението и е абсурдно, спор няма, да не говорим за трансформацията на министерството. Явно някой доста солидно стои за Чилова, очевидно е, че целта е туризма, а не културата.
Не знам за Ковачев, на мен той ми е симпатичен, а пък и в неговото министерство свърши доста работа. Не защитавам това правителство, но поне Ковачев и екипа му направиха доста за либерализирането на сектора, доста повече, отколкото в ред други страни, между другото.
Колкото до Севлиевски, мисля, че там всичко е ясно - някои хора ще се налапат доста за тези три месеца.
Абе в общи линии, не съм особено изненадан (освен за преместването на Ковачев). В крайна сметка, явно това правителство ще си изкара мандата. На когото не му харесва, на 25 юни ще може действително да направи нещо по въпроса.
Не знам за Ковачев, на мен той ми е симпатичен, а пък и в неговото министерство свърши доста работа. Не защитавам това правителство, но поне Ковачев и екипа му направиха доста за либерализирането на сектора, доста повече, отколкото в ред други страни, между другото.
Колкото до Севлиевски, мисля, че там всичко е ясно - някои хора ще се налапат доста за тези три месеца.
Абе в общи линии, не съм особено изненадан (освен за преместването на Ковачев). В крайна сметка, явно това правителство ще си изкара мандата. На когото не му харесва, на 25 юни ще може действително да направи нещо по въпроса.
This signature is not yet rated
Еееееххх, Еееееееххх
Смех, смех, смех
Ама така е по-правилно:
Никога, никога няма да се оправи тая държава ееееййй!!!
Освен ако не грабнем сопите и не си я оправим сами
И между другото, де е ся Кошлуков да ми каже в лицето че го правили това за България и т.н и не искали постове моля ви се! Еееех, ко ги пипна със сопатаааа!!!

Смех, смех, смех

Ама така е по-правилно:

Никога, никога няма да се оправи тая държава ееееййй!!!
Освен ако не грабнем сопите и не си я оправим сами

И между другото, де е ся Кошлуков да ми каже в лицето че го правили това за България и т.н и не искали постове моля ви се! Еееех, ко ги пипна със сопатаааа!!!

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me