За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Anea Night
Smallfolk

За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)

Post by Anea Night » Tue Jul 27, 2010 12:49 pm

Здравейте на всички. Anea Night на вашите услуги. Но може и Мила ако желаете. От много време не се бях занимавала с форуми по различни причини, но след като се запознах със списанието си казах,че определено трябва да обърна внимание и на форума. Прекрасно списание, наистина.
Какво друго да кажа за себе си… На 20 съм, от Варна. Студентка по психология, пак във Варна. Бих тръгнала да описвам характер и други подобни, но си мисля,че тези неща най-добре се научават с времето. Когато човек е себе си, разбира се. Чета много и разнообразно, но любимите ми книги са фентъзи, ужаси, класически романи, исторически книги, митологии, книги по психология и философия. Пиша. Проза, поезия, текстове на песни, друг е въпроса колко са добри. Следващата ми страст е музиката-разнообразни стилове метъл, ембиент, готическа музика, средновековна, класическа музика, опера. Интересите ми също са много, дори прекалено много.
Ако искате да научите нещо повече, питайте без притеснения, ще отговоря с удоволствие. Надявам се тук да открия интересни хора, с които да общувам и да науча различни интересни неща, защото човек наистина се учи докато е жив.
:)
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jul 27, 2010 2:52 pm

Оne of us... one of us... one of us :D

Тъй де, добре дошла.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jul 27, 2010 4:31 pm

Добре дошла:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

zktc
Smallfolk

Post by zktc » Fri Jul 30, 2010 11:40 pm

Здравейте, на 20 съм, студент
Ще се опитам да пиша тук може би :roll:
страстта ми е гледането на филми и киното като цяло. Гледам най-вече стари и нови non-mainstream филми (годината за мен е без значение), но все пак отдавам и заслуженото на Холивуд понякога. Лошото е че гледането на такива филми те превръща в гаден сноб :lol: . Но обещавам, че няма да се правя на интересен, а и по принцип не обичам спорове :mrgreen:
Не съм голям меломан, но като си помисля колко групи и стилове съм слушал и продължавам - май съм си голям такъв. Най-любими групи са ми - Red Hot Chili Peppers и The Doors, освен това обожавам lounge, funk, rock, indie, soul, hip-hop и pop (последното защото има много добри парчета понякога)
Четенето никога не ми е било страст, но като имам свободно време прочитам по някоя книга - най-вече някоя супер известна класика, която си заслужава
По-принцип пиша рядко, така че споко :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jul 31, 2010 10:18 am

Welcome :). Не е нужно да си гаден сноб за да пишеш в секция филми, но все пак помага :wink:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Sumrak
Smallfolk

Post by Sumrak » Sat Jul 31, 2010 3:30 pm

Здравейте!!
Да се представя с няколко думи:на 26 години съм от Велико Търново,работещ студент :P .......през свободното си време(ако остане)играя футбол,а след футбола евентуално кръчмичка и така!!
Музика:кефя се на банди като Гайдамаки,Мандрi,Тінь Сонця,Аркона,Сварга,Король и Шут,Наив и др подобни
филми:рядко се случва да зяпам някой филм,обаче тръпна в очакване на "Песен за Огън и Лед"-сериалчето.
книги-започнах със Р.Фийст(и още си го тача)минах през Толкин и сега съм се спрял на Мартин(и неговата песен незавършена)и Ериксън!
pc-игри:много съм се зарибил по Commandos1,2,3,Desperados,Robin Hood-The Legend of Sherwood и Gothic1 и 2
Това е,друго не се сещам!!

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Aug 01, 2010 3:43 pm

Добре дошъл! :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Aug 01, 2010 3:44 pm

Супер тъкмо си търсим хора за футбол :)
This is it. Ground zero.

Rentless
Scholar

Post by Rentless » Fri Aug 06, 2010 8:04 pm

Ами, добър вечер.
Аз съм един левент на двайсет и шест от Варна. Със средно образование, не пия, не пуша, продавам зарзават, говоря английски и съм алергичен към котки. В момента лекувам острата си мания към Пратчет с помощта на "Туп!".

Dante
Mistborn

Post by Dante » Fri Aug 06, 2010 8:48 pm

О, някой от Варна, наайс.
Добре дошъл и дано се задържиш, че бая хора постват "здрасти" и след това не пишат....
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Member
Commoner

Post by Member » Fri Aug 06, 2010 11:28 pm

Здравейте,

От доста време чета списанието и следя дискусиите във форума и вече започна да ми става малко неудобно така да ... "подслушвам", та реших да се представя .
Казвам се Георги, на 20 години съм, от София, студент по медицина. Чета основно фентъзи, гледам доволни количества анимета и от време на време пускам и някой филм. Ами, с две думи това е, пък повече вероятно ще се разкрие в действие :). Ще се опитам да се включвам по темите, доколкото мога и естествено да не се излагам, много :).

vanioto
Smallfolk

Post by vanioto » Sun Aug 15, 2010 9:42 pm

Здравейте.

Името ми е Иван. Започнах да чета форума преди 3-4 дена, намерих някои познати никнеймове от други форуми и реших да се регистрирам, защото ми харесват дискусиите, които се получават в различните теми. :wink: Определено, трябва някой път да дам шанс и на списанието.

Maverick
Smallfolk

Post by Maverick » Wed Aug 18, 2010 1:02 pm

Здравейте! Петър се казвам, на 19, вече студент, от Курило :lol: ( това е до София). Някои сигурно ме знаят от Forplay. Киното ми е страст още от малък барабар с рисуването, с гейминг започнах да се "занимавам" преди 5 г. Любимият ми жанр е sci-fi. Общо взето чета актуална литература (да се разбира: всичко, писано от средата на миналия век до днес), с изключение на тейн шитовете (вие си ги знаете(без HP, с него си израстнах и си е любим)) :mrgreen:
Приятен ден и "довиждане!"

raylight
Sorcerer

Post by raylight » Sat Aug 28, 2010 8:28 pm

Здравейте, казвам се Лъчезар, сравнително млад, относително четящ книги и пишещ глупости на всякакви теми. Имам дори блог :)

По професия съм програмист, по призвание - учен (готвя се за доктор), а в мечтите си съм писател. Видях форума и ми хареса колко четящи хора видях тук, при това с доста по - цивилизовано отношение от много други форуми. И аз като вас предпочитам да избивам комплекси творчески, вместо по другия начин :)
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Aug 28, 2010 11:09 pm

И по другия начин и по другия... :twisted: Кхъм,добре дошъл. :D