Starcraft 2
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Mnogo dobre se razbrahme. Koeto ne promenq fakta, che single-a e more of the exact same. Za multito i bez tova nqma da imam mnogo vreme, taka che dreme mi za razlikite tam.
A i SC moje da imashe samo po 10 misii na rasa, ama vsichkite bqha veliki, dokato tuka nachaloto e qko meh, kakto kazah.
Aide shte pisha poveche sled kato pocukam oshte dovechera sled rabota.
A i SC moje da imashe samo po 10 misii na rasa, ama vsichkite bqha veliki, dokato tuka nachaloto e qko meh, kakto kazah.
Aide shte pisha poveche sled kato pocukam oshte dovechera sled rabota.
- RRSunknown
- Elder God
Именно. И то в оригинала тази мисия беше 4та или пета, тук е едва 3та. И Сашенце снимай се моля те, нито си видял рисърча, нито армори-то, нито mercenaries, не си получил ачийвмънт от това да говирш с Тайхъс и да разбереш за какво е костюма му и така нататък. Демек говориш си флеймърските глупости с размах, само за да покажеш пак, че ти мислиш по друг начин от 95% от игралните медии (чиито ревюта ще цъфнат тези дни и отсега мога да ти кажа какви ще са им оценките).
И по-горе имах предвид именно, че единиците в сингъла нямат нищо общо с тези в мултито, където е сериозната игра (макар че кампанията на брутал е доста стабилно предизвикателство).
Аз праснах още 2 мисии, но тук ми лагва ужасно и ще си го играя вкъщи, само да ми оправят компа.
И по-горе имах предвид именно, че единиците в сингъла нямат нищо общо с тези в мултито, където е сериозната игра (макар че кампанията на брутал е доста стабилно предизвикателство).
Аз праснах още 2 мисии, но тук ми лагва ужасно и ще си го играя вкъщи, само да ми оправят компа.
Мале колекторс едишъна на SC2 с флашката коолко е бруталееен. Как неам са свободни 170 кинта ;(

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Никола, айде, викам, да се научиш да не тролиш всеки с различно мнение от твето и да се хвърляш в разни лични обид при първия намек, че някой може да не е зомбиран фен на нещото, което в момента ти е хванало вниманието. Убер грозно е и дразни ДОРИ повече от на АлДим насилената алтернативност. Оборвай го с факти, не с просташка агресия.
And you can't dance with a devil on your back...
Ами аз също очаквах да е някакъв клонинг, но за сега твърдо не е. Дори в кампанията, която притежава всички юнити от предишната игра. Усещането е друго. Дали ще бъде по-добра стратегия, още не ми е ясно. Това ще се разбере, като почна в Laddera. Но при всичко останало играта надминава драстично предшествениците си, а и се усеща прекалено различно.
- The Dragon
- Elder God