Starcraft 2

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 28, 2010 11:25 am

Забрави да споменеш играта Lost Viking която e налична от бара на кораба и показва нагледно какво може да се направи с редактора на играта :).

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jul 28, 2010 11:32 am

RRSunknown wrote:Забрави да споменеш играта Lost Viking която e налична от бара на кораба и показва нагледно какво може да се направи с редактора на играта :).
Мдам. Тя вече е наистина страхотна.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

sauron
Paragon

Post by sauron » Wed Jul 28, 2010 11:52 am

Абе някой пускал ли го е на Windows XP SP2, щото ми реве че с него съм под минималните изисквания и ми трябва поне SP3? :(
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 28, 2010 11:56 am

Аз съм с XP SP2 и нямам никакви грижи въпреки че ми твърди че съм под минималните .

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 28, 2010 1:03 pm

А да, забравихме и сцепващата оптимизация:)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Jul 28, 2010 4:02 pm

Muad_Dib wrote: б)специалните юнити, които ги има само в кампанията - медик, файърбат, голиат и т.н. - накарали Сашето да фейлне здраво с изказването си как играта била същата :lol: .
Q pak... Nalichieto na firebats... medics... i goliaths... pravi igrata RAZLICHNA ot purvata?
Oooookayyyyyy.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 28, 2010 4:20 pm

Май не се разбрахте - единиците в кампанията които бяха в първа част са само за кампанията и нямат нищо общо с единиците от мултиплеъра.

б.т.в. Някой освен мен намери ли таурена :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Jul 28, 2010 4:33 pm

Mnogo dobre se razbrahme. Koeto ne promenq fakta, che single-a e more of the exact same. Za multito i bez tova nqma da imam mnogo vreme, taka che dreme mi za razlikite tam.

A i SC moje da imashe samo po 10 misii na rasa, ama vsichkite bqha veliki, dokato tuka nachaloto e qko meh, kakto kazah.

Aide shte pisha poveche sled kato pocukam oshte dovechera sled rabota.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 28, 2010 4:36 pm

За час си минал максимум 3-4 мисии тъй че в момента се изказваш неподготвен на фона на първите 3-4 мисии от оригинала които бяха приспиващи от скука. Даже си мисля че съвсем умишлено са ги дублирали - мисията за 30 минути издържане я имаше и в оригинала и то на същата планета и със същата цел.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 28, 2010 4:41 pm

Именно. И то в оригинала тази мисия беше 4та или пета, тук е едва 3та. И Сашенце снимай се моля те, нито си видял рисърча, нито армори-то, нито mercenaries, не си получил ачийвмънт от това да говирш с Тайхъс и да разбереш за какво е костюма му и така нататък. Демек говориш си флеймърските глупости с размах, само за да покажеш пак, че ти мислиш по друг начин от 95% от игралните медии (чиито ревюта ще цъфнат тези дни и отсега мога да ти кажа какви ще са им оценките).
И по-горе имах предвид именно, че единиците в сингъла нямат нищо общо с тези в мултито, където е сериозната игра (макар че кампанията на брутал е доста стабилно предизвикателство).

Аз праснах още 2 мисии, но тук ми лагва ужасно и ще си го играя вкъщи, само да ми оправят компа.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 28, 2010 4:44 pm

Мале колекторс едишъна на SC2 с флашката коолко е бруталееен. Как неам са свободни 170 кинта ;( :dash: :dash: :dash: :dash:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 28, 2010 7:15 pm

Никола, айде, викам, да се научиш да не тролиш всеки с различно мнение от твето и да се хвърляш в разни лични обид при първия намек, че някой може да не е зомбиран фен на нещото, което в момента ти е хванало вниманието. Убер грозно е и дразни ДОРИ повече от на АлДим насилената алтернативност. Оборвай го с факти, не с просташка агресия.
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jul 28, 2010 7:55 pm

Ами аз също очаквах да е някакъв клонинг, но за сега твърдо не е. Дори в кампанията, която притежава всички юнити от предишната игра. Усещането е друго. Дали ще бъде по-добра стратегия, още не ми е ясно. Това ще се разбере, като почна в Laddera. Но при всичко останало играта надминава драстично предшествениците си, а и се усеща прекалено различно.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jul 28, 2010 8:45 pm

Основното което ме радва е, че за пръв път от Warcraft 2 насам, близард пускат игра с адекватна за времето си графика.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jul 28, 2010 9:21 pm

The Dragon wrote:Основното което ме радва е, че за пръв път от Warcraft 2 насам, близард пускат игра с адекватна за времето си графика.
Както и страхотен арт!