Starcraft 2

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 28, 2010 11:25 am

Забрави да споменеш играта Lost Viking която e налична от бара на кораба и показва нагледно какво може да се направи с редактора на играта :).

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jul 28, 2010 11:32 am

RRSunknown wrote:Забрави да споменеш играта Lost Viking която e налична от бара на кораба и показва нагледно какво може да се направи с редактора на играта :).
Мдам. Тя вече е наистина страхотна.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

sauron
Paragon

Post by sauron » Wed Jul 28, 2010 11:52 am

Абе някой пускал ли го е на Windows XP SP2, щото ми реве че с него съм под минималните изисквания и ми трябва поне SP3? :(
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 28, 2010 11:56 am

Аз съм с XP SP2 и нямам никакви грижи въпреки че ми твърди че съм под минималните .

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 28, 2010 1:03 pm

А да, забравихме и сцепващата оптимизация:)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Jul 28, 2010 4:02 pm

Muad_Dib wrote: б)специалните юнити, които ги има само в кампанията - медик, файърбат, голиат и т.н. - накарали Сашето да фейлне здраво с изказването си как играта била същата :lol: .
Q pak... Nalichieto na firebats... medics... i goliaths... pravi igrata RAZLICHNA ot purvata?
Oooookayyyyyy.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 28, 2010 4:20 pm

Май не се разбрахте - единиците в кампанията които бяха в първа част са само за кампанията и нямат нищо общо с единиците от мултиплеъра.

б.т.в. Някой освен мен намери ли таурена :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Jul 28, 2010 4:33 pm

Mnogo dobre se razbrahme. Koeto ne promenq fakta, che single-a e more of the exact same. Za multito i bez tova nqma da imam mnogo vreme, taka che dreme mi za razlikite tam.

A i SC moje da imashe samo po 10 misii na rasa, ama vsichkite bqha veliki, dokato tuka nachaloto e qko meh, kakto kazah.

Aide shte pisha poveche sled kato pocukam oshte dovechera sled rabota.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 28, 2010 4:36 pm

За час си минал максимум 3-4 мисии тъй че в момента се изказваш неподготвен на фона на първите 3-4 мисии от оригинала които бяха приспиващи от скука. Даже си мисля че съвсем умишлено са ги дублирали - мисията за 30 минути издържане я имаше и в оригинала и то на същата планета и със същата цел.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 28, 2010 4:41 pm

Именно. И то в оригинала тази мисия беше 4та или пета, тук е едва 3та. И Сашенце снимай се моля те, нито си видял рисърча, нито армори-то, нито mercenaries, не си получил ачийвмънт от това да говирш с Тайхъс и да разбереш за какво е костюма му и така нататък. Демек говориш си флеймърските глупости с размах, само за да покажеш пак, че ти мислиш по друг начин от 95% от игралните медии (чиито ревюта ще цъфнат тези дни и отсега мога да ти кажа какви ще са им оценките).
И по-горе имах предвид именно, че единиците в сингъла нямат нищо общо с тези в мултито, където е сериозната игра (макар че кампанията на брутал е доста стабилно предизвикателство).

Аз праснах още 2 мисии, но тук ми лагва ужасно и ще си го играя вкъщи, само да ми оправят компа.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 28, 2010 4:44 pm

Мале колекторс едишъна на SC2 с флашката коолко е бруталееен. Как неам са свободни 170 кинта ;( :dash: :dash: :dash: :dash:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 28, 2010 7:15 pm

Никола, айде, викам, да се научиш да не тролиш всеки с различно мнение от твето и да се хвърляш в разни лични обид при първия намек, че някой може да не е зомбиран фен на нещото, което в момента ти е хванало вниманието. Убер грозно е и дразни ДОРИ повече от на АлДим насилената алтернативност. Оборвай го с факти, не с просташка агресия.
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jul 28, 2010 7:55 pm

Ами аз също очаквах да е някакъв клонинг, но за сега твърдо не е. Дори в кампанията, която притежава всички юнити от предишната игра. Усещането е друго. Дали ще бъде по-добра стратегия, още не ми е ясно. Това ще се разбере, като почна в Laddera. Но при всичко останало играта надминава драстично предшествениците си, а и се усеща прекалено различно.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jul 28, 2010 8:45 pm

Основното което ме радва е, че за пръв път от Warcraft 2 насам, близард пускат игра с адекватна за времето си графика.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jul 28, 2010 9:21 pm

The Dragon wrote:Основното което ме радва е, че за пръв път от Warcraft 2 насам, близард пускат игра с адекватна за времето си графика.
Както и страхотен арт!