Starcraft 2
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Mnogo dobre se razbrahme. Koeto ne promenq fakta, che single-a e more of the exact same. Za multito i bez tova nqma da imam mnogo vreme, taka che dreme mi za razlikite tam.
A i SC moje da imashe samo po 10 misii na rasa, ama vsichkite bqha veliki, dokato tuka nachaloto e qko meh, kakto kazah.
Aide shte pisha poveche sled kato pocukam oshte dovechera sled rabota.
A i SC moje da imashe samo po 10 misii na rasa, ama vsichkite bqha veliki, dokato tuka nachaloto e qko meh, kakto kazah.
Aide shte pisha poveche sled kato pocukam oshte dovechera sled rabota.
- RRSunknown
- Elder God
Именно. И то в оригинала тази мисия беше 4та или пета, тук е едва 3та. И Сашенце снимай се моля те, нито си видял рисърча, нито армори-то, нито mercenaries, не си получил ачийвмънт от това да говирш с Тайхъс и да разбереш за какво е костюма му и така нататък. Демек говориш си флеймърските глупости с размах, само за да покажеш пак, че ти мислиш по друг начин от 95% от игралните медии (чиито ревюта ще цъфнат тези дни и отсега мога да ти кажа какви ще са им оценките).
И по-горе имах предвид именно, че единиците в сингъла нямат нищо общо с тези в мултито, където е сериозната игра (макар че кампанията на брутал е доста стабилно предизвикателство).
Аз праснах още 2 мисии, но тук ми лагва ужасно и ще си го играя вкъщи, само да ми оправят компа.
И по-горе имах предвид именно, че единиците в сингъла нямат нищо общо с тези в мултито, където е сериозната игра (макар че кампанията на брутал е доста стабилно предизвикателство).
Аз праснах още 2 мисии, но тук ми лагва ужасно и ще си го играя вкъщи, само да ми оправят компа.
Мале колекторс едишъна на SC2 с флашката коолко е бруталееен. Как неам са свободни 170 кинта ;(

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Никола, айде, викам, да се научиш да не тролиш всеки с различно мнение от твето и да се хвърляш в разни лични обид при първия намек, че някой може да не е зомбиран фен на нещото, което в момента ти е хванало вниманието. Убер грозно е и дразни ДОРИ повече от на АлДим насилената алтернативност. Оборвай го с факти, не с просташка агресия.
And you can't dance with a devil on your back...
Ами аз също очаквах да е някакъв клонинг, но за сега твърдо не е. Дори в кампанията, която притежава всички юнити от предишната игра. Усещането е друго. Дали ще бъде по-добра стратегия, още не ми е ясно. Това ще се разбере, като почна в Laddera. Но при всичко останало играта надминава драстично предшествениците си, а и се усеща прекалено различно.
- The Dragon
- Elder God