Споделете пак
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
С брат ми сменихме струните на китарата и сега няма настройване. Поне час се опитах да я наглася и не става. Страшен Кеф! Сега братът реди някакви психарски сола, а нито една струна не звучи вярно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- tigermaster
- Elder God
Честито!Martix wrote:Приеха ме в СУ. Влязох, пък за излизане ще му мисля евентуално друг път.
Каква специалност?
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Martix, честито:)
Аз днес съм незаконна и безпарична. Оказа се, че съм си забравила документите и дебитната карта, а в себе си имам два лева и някви стотинки. По-забавното е, че съм си забравила и чадъра и сега ще трябва да търся някъде чадър за 2,50 плюс солетки за обяд. Ех, студентският живот се завръща:)
Аз днес съм незаконна и безпарична. Оказа се, че съм си забравила документите и дебитната карта, а в себе си имам два лева и някви стотинки. По-забавното е, че съм си забравила и чадъра и сега ще трябва да търся някъде чадър за 2,50 плюс солетки за обяд. Ех, студентският живот се завръща:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- armageddon
- Forsaken
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хм, значи ще сме колеги - поне донякъде
Когато утре се вдигна до ФМИ да се запиша, ще се окаже, че се записвам там за трети път в последните десет години... е, този път ще ми признаят всичко, което вече съм отстрелял (на практика семестриално завършил, всички задължителни дисциплини до четвърти курс включително), и ще ми останат само купчина изборни дисциплини за кредити, че най-накрая да се свършва тази моя епопея с висшето образование 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
МУАХАХАХАХ!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
И от какъв зор? Да не би да смяташ отсега нататък да работиш на места, където се изисква диплома за висше образование по специалността?Roamer wrote:...... Когато утре се вдигна до ФМИ да се запиша, ще се окаже, че се записвам там за трети път в последните десет години...
.........
...че най-накрая да се свършва тази моя епопея с висшето образование :)
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ми може да ти се струва странно, но от време на време се появяват конкурси, за които фирмата, в която работя, иска да кандидатства, и се сблъскваме челно с изисквания като "човек с висше образование и еди-какви си сертификати" - и се оказва, че сертификатите ги имам, другото ми липсва
Не че нямам и други учени колеги, ама понякога е добре и аз да отговарям на някое и друго условие 

Eric: I use my sword to detect good on it.