Щот аз не съм го преварил да обясня ;р. Ми то не мое се нагоре и нагоре

, стига се до един момент когато организацията и графика всичко да е в точен срок малко или много ограничават авторите и те попретупват. Не е върл кеф да пишеш нещо по план и в срок под заплаха от Убида, ама пък иначе ще има от вас - Ама кога излиза, кога излиза... кога излиза, бе искам слонче беееее. Тва е половината обяснение.
Муадибе - за Малазан, който иска да чете който не, не е речено всичко да се изчита. И аз ненам кво има в половината брой за съжаление, хем ми минава през ръцете фаил по фаил. Обмисляме как да вкараме нов полъх и разнообразие, ма неаме сценаристите на Слави ;рр Сичко правиме с малко парички и доста време и труд. Ся тежки месеци си беха, не че оправдавам залинялата леко ситуация ама...
А на въпроси ша отговаряме, ей аз съм първи. Само Алексис да не ме интервюира ;ррр
Дризд - ми малките тайни на битието или - Защото ;р. Ма ше го водим са на лечителка му бае малко, давала машинно масло вътрешно с билки, та ше спре да скърца и заяжда ей ся.
Ся да спамна че после ше ме мързи. Айде въпросите давайте с някъф цвят да е ясно.
Пример:
Защо ме сърби лявата пета и кой от екипа Ви е виновен