Споделете пак
Moderator: Moridin
Според мен за такива неща можем много да разтягаме локуми. Но да кажем, че ми е неудобно да ми се налага да излагам, каквито и да е аргументи по този въпрос. Правя си пас. 

Last edited by Amikae on Sat Jul 03, 2010 7:38 pm, edited 1 time in total.
Хаха, Браги, култ
Всичко на света може да се сравни със секса при достатъчно въображение*, а по-склонните към безцелни размишления хора могат лесно да намерят много прилики между две произволни неща. Аз също не се кефя на този подход - стои ми изсмукано от пръстите.
(*Гениалният лаф за компютърните игри например
)

Всичко на света може да се сравни със секса при достатъчно въображение*, а по-склонните към безцелни размишления хора могат лесно да намерят много прилики между две произволни неща. Аз също не се кефя на този подход - стои ми изсмукано от пръстите.
(*Гениалният лаф за компютърните игри например

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- JaimeLannister
- Forsaken
- JaimeLannister
- Forsaken
Честито да ти е дипломирането!
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- JaimeLannister
- Forsaken
Ненам. Аз го знам отпреди над 5 години, когато беше инфестнал Сивостен и роди крилатата фраза "Птиците не са животни".
http://www.sivosten.com/forum/viewtopic ... 37&start=0
По-късно (или преди това беше - паметта ми е толкова къса) се появи с прякора "Тъмния" (или The DarkOne, не помня). Бяхме го направили модератор за кратко в специално заделено за него форумче, наречено "Темната корийка". Да ни покаже как се модерира, че все ни критикуваше. Уви, не устиска много, понеже нашият илюминатски заговор срещу него възтържествува. Преди (а и след) това се подвизаваше във форума на Бард, който тогава нямаше модерация и като следствие темите с участието на колди там се превръщаха в поредица от култови изявления, всяко от които би докарало психиатрите по света до оргазъм. Не знам дали можеш да намериш някои от старите му постове там - сигурна съм, че ще ти помогнат много за диагнозата му. Но мисълта ми е, че е по-скоро наш набор...
http://www.sivosten.com/forum/viewtopic ... 37&start=0
По-късно (или преди това беше - паметта ми е толкова къса) се появи с прякора "Тъмния" (или The DarkOne, не помня). Бяхме го направили модератор за кратко в специално заделено за него форумче, наречено "Темната корийка". Да ни покаже как се модерира, че все ни критикуваше. Уви, не устиска много, понеже нашият илюминатски заговор срещу него възтържествува. Преди (а и след) това се подвизаваше във форума на Бард, който тогава нямаше модерация и като следствие темите с участието на колди там се превръщаха в поредица от култови изявления, всяко от които би докарало психиатрите по света до оргазъм. Не знам дали можеш да намериш някои от старите му постове там - сигурна съм, че ще ти помогнат много за диагнозата му. Но мисълта ми е, че е по-скоро наш набор...
- Interpreter
- Forsaken
- JaimeLannister
- Forsaken