Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jun 15, 2010 3:49 pm

Amikae wrote:
Morwen wrote:Ти каква кола си си взел, че има софтуер на мигачите? Иначе много ти съчувствам, гадно е.
Такава:
Spoiler: show
Image
Ама моята е със спойлерче!!! :surly:
Хаха, Fiat Grande Punto?

Взехме си такава в Италия под наем май месец, кръстихме го Гранде Пунто (жените го кръстиха Гранде Пупи) и чак когато ни я свиха в Неапол разбрахме, че то модела наистина така се казвал ;)

Ама нашата беше без спойлерче :(
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 15, 2010 5:24 pm

:< Няма такива дебили като Майкрософт
Опитваме се направим сделка за 30 лиценза за Офис . Говоря с Майкрософт и те ми пращат цени като изрично им посочвам че търсим най-евтиния вариант . Понеже цените ми се сториха леко странни (да се чете безумни) правя едно проучване по ценови каталози и намирам много по-евтин вариант. След резонния ми въпрос - "
абе това не е ли два пъти по евтино от това което ми давате"
ми отговарят, цитирам:
"Но е на български и е 2007"
При което ми се прииска спонтанно да извикам в слушалката:
"Аве, патко, аз не ти искам на английски и 2010 - аз ти искам най-евтиния вариант"

Просто нямам думи.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 15, 2010 8:35 pm

М$ бате :)

Мдам, аз си оправих проблема за ся с габаритите със смяната на две крушки 21w по 70 стинки, което като цяло е супер, но е доказателство за пълния карък дет стана с куките.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 15, 2010 9:35 pm

Ух... Пак ме е налегнала някаква еуфория по Mass Effect. Толкова съм болен. След 2 години, като излезе филма... Ух... Ако го направят, както трябва. Само да успеят. Ще разклати представите на света за Sci Fi. Мечтая си да дадат на Jack Wall да композира музиката! Ще е всичко, което някога съм искал!

Един дюд описва много добре нивото ни на фенщина: "Mass Effect is very likely the most incredible series made in the history of man kind. Nothing else will have as much an impact now that Bioware has already created two games giving full control to the player. To me, this is an achievement only possible at the pinnacle of gaming purity, no game holds a place in my heart even close to the Mass Effect series."

След малко си лягам, че да ми отмине. Сушата на гейм пазара е разклатила психиката ми. :?

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Jun 18, 2010 4:30 pm

Както със сигурност добре знаете, уважавам много сайта katehizis.com. Причините за това са достатъчно, принципно пишат хубави статии, ревюта и концертни репортажи с редки изключения, а и новините им са на ниво. Общо взето. Днес обаче направо ме вбесиха с тенденциозността и простотията си. Вижте тук:
http://katehizis.com/news/shNews.php?id=15445&
Прочетете внимателно цитираните думи на Уенди Дио, а след това прочетете това, което незнайният автор на текста е написал за трибюта към Рони Джеймс Дио на Manowar, който би трябвало да излезе скоро. Никъде в думите на Уенди не се споменават нито Manowar, нито подопечните им изпълнители, участвали в трибюта. Въпреки това се пускат дребнави намечета по техен адрес, за които няма абсолютно никакъв повод. Цитирани са нападките на Дейвид Фейнстийн към групата, но не и доста подробния отговор на Нийл Джонсън - човекът, който режисира концертите на Manowar и работи с компанията им от цяла вечност - т.е. представена е само една страна и съответно не може да се претендира за обективност или сериозно отношение към това, което правят. Дразня се. И да не беше за Manowar, пак щях да се издразня, обаче особено пък за тази група, след всичко, което направи за публиката си тук, да се пише по подобен начин... Просто е отвратително.
Написал съм го и в коментарите там, де, а и не само.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Jun 21, 2010 7:36 pm

Тока тук започна да спира по 5-6 пъти на ден. Мръсни педераси! На всички от енергото да им измрат семействата. Нещастните комунистчета построиха 500 комплекса в Слънчев Бряг и ся за да не им спират на тях тока, спират го на нас. И на тях да им еба майката! Аре тука тия дни отивам да си купя един UPS. Щото ще ми изгори нещо от скъпия хардуер и ще трябва да ги съдя. FUCK!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 21, 2010 8:14 pm

Гледай UPS-a да е in line, иначе няма да ти свърши работа за защита.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 22, 2010 9:15 pm

Прибирам се аз вкъщи, майка ми ме посреща и аз ше шашвам, като виждам от лакътя й да тече кръв... Оказва се, че и от коляното й тече кръв. Какво се оказва - върви тя по тротоара към магазина. Обаче на тротоара паркирани микробуси и има едно съвсем тесничко проходче колкото за сам човек. Тя си върви без да бърза, щото няма бърза работа, когато внезапно някаква изкрещява зад гърба й: "аре по-бързо ма!". Докато майка ми се обърне да види каква е тая и за кво се бори, въпросната я връхлита, блъска я, събаря я на земята и след това си продължава пътя по живо по здраво. Една жена и момчето от близкия магазин й помогнали... Ама успели да видят психопатката само в гръб, когато вече отпрашвала зад ъгъла, пък не хукнали да я гонят, щото се заели да помагат на маман.

Която е инат. Не ще да я заведа на рентген, за да й прегледат крака. Аз като го опипвах и натисках, се оказа, че не я боли. Не е и подуто, слава Богу. По-скоро здравата си е изкривила коляното и сега я заболява като тръгне да ходи.

А оная мъстия идея няма какъв късмет има, че не я знам коя е. Както напоследък мразя повсеместно всичко, що зове се човек, честна дума, бих могла да поизлежа един здрав побой.

Ебахти народа, честно.
Last edited by Marfa on Tue Jun 22, 2010 9:39 pm, edited 3 times in total.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Tue Jun 22, 2010 9:23 pm

Е, тва е вече ЗОМГ! вандалщина! :shock: :shock: :shock:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jun 22, 2010 10:16 pm

По-добре се погрижете за крака й, че аз при един невинен инцидент преди време така гадно си прецаках коляното, че трябваше да спра с тренировките за няколко месеца. А усетих сериозни проблеми чак няколко дена по-късно.
А иначе, разбирам те много добре как се чувстваш. Преди няколко седмици някакъв !@#$% с кола щеше да прегази мен и майка ми, както си пресичахме на зелено. Трябваше буквално да му отскочим от пътя, и то при положение, че се връщахме от пазар по повод някакъв празник и се бяхме натоварили като магарета. Случвало се е когато взимам сестра ми от училище, някакъв друг !@#$% да я блъсне встрани, за да му направи място - само дето като му скръцнах със зъби заплашително, се извини - иначе щях да му откъсна главата като на врабче сигурно. Мисля, че беше решил, че сестра ми е сама, понеже вървеше на два метра пред мен и си говореше по телефона с приятелка. Както и да е, кретени всякакви. Някой ден ще взема да утрепя някого, сериозно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jun 23, 2010 2:24 pm

Спасих муха. Спасих я. Дразнеше ме, ударих я и падна на земята. Ама си беше наред, само дето нещо се замота по земята, а до нея паяжината на паяка. Паячето се появи и я грабна с лекота. Почна да я обработва, а тя се мъчеше да отлети. Стана ми много виновно и взех едно листче, отделих я от паяка, който тактично се оттегли. После и махнах паяжините и сега пак си лети тук из офиса. :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 23, 2010 2:25 pm

Трябвало е да помогнеш на паяка който ти е правил добро избивайки мухите.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jun 23, 2010 2:38 pm

Стига бе, важна е идеята на направеното в случая:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 23, 2010 2:55 pm

Демокрация и Райд всички тях ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jun 25, 2010 4:44 pm

Чувствам се клинично депресирана.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either