Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Jun 09, 2010 6:26 pm

А замисляли ли сте се, че ще сте прекалено грохнали, за да ви се прави каквото и да е тогава? :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 09, 2010 6:34 pm

Бе като гледам майката на 55 минава търчи и влачи повече от мене са ;р Зависи :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Jun 09, 2010 6:55 pm

Xellos wrote:Бе като гледам майката на 55 минава търчи и влачи повече от мене са ;р Зависи :)
Хех, мама днес навърши 77, а търчи като млада булка.
Все се каня да скоча с бънджи от Аспаруховия мост, но ме е страх да не ми вържат въжето с 10 см. по-дълго.
PS Екстремната дейност на Драгъна има алтернатива, обаче: http://vbox7.com/play:478a067b
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 11, 2010 10:40 pm

Деа и таратайката деа, треше да цакна са 40 кинта на куките щото решила скапаната гад да не и работят задните светлини изведнъж докато карам вече вечерта. А на обяд си работеха. От всички възможни точно тия дет не виждам в движение требеше и то централно, аварийки фарове осветление и тия дори за мъгла задните работят, само не и червените шибани неща отзад. Поне я докарах на аварийки до нас през половин София без второ цакане. Пак се разминах прилично като за неизправен автомобил, момчетата събират за море явно. Утре сутрин челни стойки да проверявам бушони и жици и аре пак пари за майстори :evil: :evil: :evil: :spank: :spank: :spank: :dash: Леле колко ме е яд на тая бракмааа. ААААА!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Jun 11, 2010 11:23 pm

Xellos wrote:Деа и таратайката деа, треше да цакна са 40 кинта на куките щото решила скапаната гад да не и работят задните светлини изведнъж докато карам вече вечерта. А на обяд си работеха. От всички възможни точно тия дет не виждам в движение требеше и то централно, аварийки фарове осветление и тия дори за мъгла задните работят, само не и червените шибани неща отзад. Поне я докарах на аварийки до нас през половин София без второ цакане. Пак се разминах прилично като за неизправен автомобил, момчетата събират за море явно. Утре сутрин челни стойки да проверявам бушони и жици и аре пак пари за майстори :evil: :evil: :evil: :spank: :spank: :spank: :dash: Леле колко ме е яд на тая бракмааа. ААААА!
Преди много години се случи и на нашия стар Опел. Бащата пипа някакви жички под волана и го оправи. Може да не е чак толкова скъп проблем.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 11, 2010 11:53 pm

Абе ще видя бушоните утре по светло, то тая кола си има ядове с тоците като вали ама на 30 градуса в най-неприятния момент да се сбъга баш... въобще не мое се разчита на машината. Пак де моеше акт туй онуй, са пак минах тънко като се замисля :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Jun 12, 2010 4:17 am

Sled kato na stariq Gateway laptop mu se skapa kakvo li ne za nqma i dve godini (veche vtori power adapter zamina, nared s bateriqta i wireless-a) mi pisna i dnes izvadih kusmet da vzema edna jestoka clearance mashinka ot slujbata, pri tova poslednata (HP, 15.6", i3-330, 4GB DDR3, 500GB i GeForce G 105M 512MB) za mnogo malko kinti. /Me dovolen, jenata - mildly pissed :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 12, 2010 8:38 am

Хахаха :). Честито, са новото си е ново баси, техниката трее се подменя редовно.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Jun 12, 2010 3:03 pm

Трябва, да, но не и когато парите ти трябват за нещо по-важно. Как да е - кръстихме си юзъра The Doctor, а машинката - TARDIS. Големи сме гийкзори.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 12, 2010 3:14 pm

Винаги има "по-важно", така че тва не е довод за един мъж кат си науми ;р

муахахах идиоти :mrgreen:

Нях, много жега днеска беее, дори се наканих най-сетне се пострижа :).

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Jun 14, 2010 3:09 pm

***** жегата, бтв, чувствам се като трол в Клач следобед. Сериозно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 15, 2010 3:01 pm

Уф... Мразя да се държа грубо с хората, особено с чиновници. Ама просто много се дразня, като ми губят времето и парите. 2 пъти се разкарвам вече до сервиза на Фиат в Бургас. Първо ме върнаха, щото не съм си носил гаранционната книжка( :evil: ), после установиха, че ръчката за мигача нещо не е наред и ще се наложи да ми я сменят. За тази цел трябва да се поръча от София, а ако от там няма, от Италия. До 1-2 седмици ми казаха, че ще дойде тая ръчица и ще ми оправят проблема с мигачите. 5 дни по-късно(днес демек) ми звънят и ми съобщават, че още не са поръчали нищо, а трябвало да ми сменят някакъв софтуер за двигателя и мигачите първо. Демек трябва пак да ходя и вероятно няма да се оправи, понеже аз виждам, че е от ръчицата - прекалено е чувствителна. И ся занимавки със софтуер, чакане и ЧАК след това ще поръчат частта. Ебати гаранцията. От 1-2 седмици чакане ще иде на 1 месец чакане и 30-40 лева бензин да се разхождам редовно до тях. Не ми е толкова за парите, а че ме мотаят. Не такова обслужване очаквам за 27 000 лева.

Ся се чудя да му се извинявам ли на човека, дето му кряках, той сигурно не е виновен... :neutral:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 15, 2010 3:14 pm

Ти каква кола си си взел, че има софтуер на мигачите? Иначе много ти съчувствам, гадно е.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 15, 2010 3:30 pm

Morwen wrote:Ти каква кола си си взел, че има софтуер на мигачите? Иначе много ти съчувствам, гадно е.
Такава:
Spoiler: show
Image
Ама моята е със спойлерче!!! :surly:

Абе мен много ме съмнява, че човека изобщо не разбираше какъв точно е тоя софтуер, което доста ме плаши. Но нямам избор. Колата е в гаранция и ще ги държа отговорни, ако нещо прецакат.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jun 15, 2010 3:35 pm

То повечето коли, произведени в последните пет-десет години, имат софтуер за какво ли не, включително и за мигачите... Повечето хора и не разбират де, докато не им се ошашка бордовият компютър и не почне да отваря прозорците, като си пуснеш чистачките - тогава изведнъж научават що е то компютър и има ли то почва в колата им :?

Ама, да, официалните сервизи на доста автомобилни фирми са последното място, където човек би искал да отиде за ремонт :(

Добавено: ...лошото е, че понякога са единственото място, където човек може да отиде за гаранционен ремонт, да.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.