Споделете пак
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Не е лоша идея...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
Имам съсед музикант. Свири на акордеон. Зле. Добре, че не е много често.
А може и да не е акордеон, чувам го доста глухо, обаче на такова ми прилича. Доста е дразнещо. Разбрах какво им е било на съседите с мен и брат ми като китаристи в началото...

А може и да не е акордеон, чувам го доста глухо, обаче на такова ми прилича. Доста е дразнещо. Разбрах какво им е било на съседите с мен и брат ми като китаристи в началото...

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Ей затва си е най-добре живота в къща с голям двор, който да те отделя от съседи. Кеф ти кеф.tigermaster wrote:Имам съсед музикант. Свири на акордеон. Зле. Добре, че не е много често.
А може и да не е акордеон, чувам го доста глухо, обаче на такова ми прилича. Доста е дразнещо. Разбрах какво им е било на съседите с мен и брат ми като китаристи в началото...![]()
![]()
Не подценявай съседите по къща и акустиката
. Но и аз намирам яка далаверата в отделна къщичка с двор и съседите да са максимално далеч.
или поне да е топло/звукоизолирана къщата яко.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
То щото всеки тръгнал към плажа си носи пеперудка ;р Ае не се чегърта лесно дори и от мрамор 

- RRSunknown
- Elder God
- JaimeLannister
- Forsaken
http://www.youtube.com/watch?v=qqhlfz9GQPEThe Dragon wrote:Като стана на 60 почвам да се занимавам де с що екстремна дейност съществува, дано за 5-6 години да успея да се затрия. Плаши ме бавната деградация на старостта ....
Choose your destiny

номера 2 и 9 са ми личен фаворит, да изкараш повече от 5-6 години много ме съмнява

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- The Dragon
- Elder God