Тишината помежду ни пронизваше сърцето ми като отровна стрела. Небето беше замъглено болката, която изпитвах вътре в себе си. Не, сигурно е бил само моят поглед... Странно е, че когато една искра угасне предизвиква не само тъмнина, но и тишина... просто липса на каквото и да е.стрела, тишина, искра, болка, небе
Игра на думи
Moderators: Trip, Random, Marfa
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Той се качи в колата и включи на скорост. Направи обратен завой и подкара към пустинята. След няколко минути тъжната маска на лицето му бавно се смъкна и се разтопи в лъчезарна усмивка. Отвори прозорците и увеличи радиото до край. Леко тактуваше с ръце по кормилото и караше по скалистото плато с пълна скорост без да се страхува, че може да срещне някого. Запя заедно с музиката. А после кръстоса дланите си зад главата и със същата широка усмивка изгледа полета си в пропастта.усмивка, радио, скорост, ключ, пустиня
I don't wanna die
- Moridin
- Global Moderator
На лицето му грееше налудничава усмивка. Пясъкът в обувките му скърцаше, а по дланта му, здраво стиснала скоростния лост се стичаше горчива пот. Беше вперил поглед в целта и не смееше да се озърне, за да не изпусне момента. Пръхтенето на гадините се чуваше дори през надутото радио. Бяха готови на старта. Но нямаше да я бъде тяхната. Щеше да им покаже на копеленцата къде зимуват раците. Щеше да им покаже кой е най-добрият. Стисна ядно зъби и тогава чу пукота. Завъртя бясно ключа и колата излетя напред в пустинята. Няколкото камили протегнаха апатично вратове и я погледаха, докато се стопи на хоризонта, а арабинът поклати глава, чукайки с пръст по слепоочието си.
This is it. Ground zero.
Вратата се отвори с жален хленч и той влезе в опустялата стая. Уморена усмивка се мерна за миг на лицето му когато усети парфюма й - едва доловима сянка, останала затворена тук, за да му напомня, че някога това място е изглеждало слънчево и уютно. Хвърли ядно ключа срещу пустинната картина на евтиния тапет насреща му и острите метани зъбци раздраха една безобидна на вид камила, следваща посестримата си през дюните. Отпусна се тежко в изтърбушеното кресло пред прозореца, вдигна крака на перваза и изгледа злобно раздрънканото радио, оставено самотно на балкона отсреща да разпръсква овехтели летни хитове в самотната тишина на застиналия следобед. Някакъв мотор мина на скорост долу и бесният му шум сякаш преряза възела, стегнал гърдите му, и болката от загубата безмилостно предяви своите претенции към него.усмивка, радио, скорост, ключ, пустиня
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Пустинята няма усмивка, няма ключ към сърцето й, всичко прави със своя скорост и цел, и е по добре да не заставаш на пътя... Ебати радиото.Tais wrote: усмивка, радио, скорост, ключ, пустиня
Няма ключ към сърцето на пустинията. Обещава тя своята песен на пътника, като тиха усмивка или изключено радио. Безмълвно или с бури, с пълзене или скоростно, тя ще дойде сама.
Last edited by Xellos on Wed Feb 02, 2005 10:32 am, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Завъртя ключа и потегли с бясна скорост, оставяйки пустинята зад гърба си. Наведе се през волана и включи радиото - кънтри. Разбира се, още бе рано да влезе в извънредните новини. Спомни си изненадата на кмета, когато усети ножа в слабините си. Зловеща усмивка плъзна по лицето му и той наду музиката.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
сансезманхам - туй де нови от тва дет е пред мене ;р
идеал, форум, клише, мисъл, баница.
Зяпам форума, а клиширани идеали се леят без никва организационна мисъл. Бе не е луд тоя дет яде баницата...
идеал, форум, клише, мисъл, баница.
Зяпам форума, а клиширани идеали се леят без никва организационна мисъл. Бе не е луд тоя дет яде баницата...
Last edited by Xellos on Wed Feb 02, 2005 12:48 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
Той седеше и слушаше как ораторът бълваше клише след клише от трибуната на форума, претендирайки, че открива големите идеали. Усети как скуката и възмущението се надигат в него, докато накрая не приеха материалния израз на летяща към лицето на оратора мазна баница. Тя го перна през носа и сиренето се разхвърча из първите редове. "Жалко, че нямаха крем пити" тъжно си помисли мъжът.идеал, форум, клише, мисъл, баница.
I don't wanna die
идеал, форум, клише, мисъл, баница
Гладът заби острите си зъби в мислите ми и започна зловещо да шепне своето име в съзнанието ми. "Глад, глад, глад...". Стиснах решително устни, казах си едно небрежно и неадресирано "няма пък" и се върнах към поредния доклад, изпълнен с клиширани високопарни слова, от които всеки идеал повяхва и губи цвят и плътност. "Как ги пишат тези работи хората, как да им ги превеждам", дивя се аз, докато раздразнено трия последното си творение, а проклетият глас продължава да шепне като ехо: "глад... глад... гладееееееен.....". Изкушението започна да припява на Глада, но споменът за кантара се стовари на сцената и аз стреснато пренасочих своето внимание към играта във форума. Където дебнеше Тя - Баницата. Тъкмо си представях златистия й топъл аромат и вкус, когато умът ми услужливо пресметна калориите и аз внезапно загубих апетит.
Гладът заби острите си зъби в мислите ми и започна зловещо да шепне своето име в съзнанието ми. "Глад, глад, глад...". Стиснах решително устни, казах си едно небрежно и неадресирано "няма пък" и се върнах към поредния доклад, изпълнен с клиширани високопарни слова, от които всеки идеал повяхва и губи цвят и плътност. "Как ги пишат тези работи хората, как да им ги превеждам", дивя се аз, докато раздразнено трия последното си творение, а проклетият глас продължава да шепне като ехо: "глад... глад... гладееееееен.....". Изкушението започна да припява на Глада, но споменът за кантара се стовари на сцената и аз стреснато пренасочих своето внимание към играта във форума. Където дебнеше Тя - Баницата. Тъкмо си представях златистия й топъл аромат и вкус, когато умът ми услужливо пресметна калориите и аз внезапно загубих апетит.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

уф покапах се и аз след горното
Нови - и гадни
злато, път, среда, планина, сняг
- Злато злато злато...
- Злато злато злато...
- Не бе тва е припева - каза ниския силует.
- Хуу де колко път минахме и де ли сме сега? - прегърбения висок силует.
- По средата на планината, малко под линията на вечния сняг и пред една пропААААААааааасс...

Нови - и гадни

злато, път, среда, планина, сняг
- Злато злато злато...
- Злато злато злато...
- Не бе тва е припева - каза ниския силует.
- Хуу де колко път минахме и де ли сме сега? - прегърбения висок силует.
- По средата на планината, малко под линията на вечния сняг и пред една пропААААААааааасс...
Last edited by Xellos on Thu Feb 03, 2005 11:25 pm, edited 1 time in total.