Starcraft 2

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed May 05, 2010 12:02 pm

Вярно :)
Макар че аз навъртях повече време на Стареца от последните ми 3-4 игри за бокса взети заедно.

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Wed May 05, 2010 3:18 pm

@АлДим: изцяло въпрос на гледна точка. За мен една игра с конкурира с един куп други игри (и още повече различни начини за прекарване на свободното време) откъм ограничените ми пари и време. Което значи, че критерият за мен да си купя е игра е да съм сигурен, че ще ми е интересна, и да не изсипвам излишни пари в нея.
Първото го постигам с предварително проучване, из интернет или от приятели и познати мнения дал господ. Второто - като в общия случай изчаквам промоции или намаления на цените (споменатия от теб Bioshock си го взех за 5$ от Стийм преди да минат на евро за Европа, така че ми илиза дори по-евтино на игрален час от Фолаута). Дали изпускам интересни игри, които биха ми доставили удоволствие, като ги избирам по този начин? Определено, но така или иначе дори и в момента имам закупени един куп игри, които даже още не съм инсталирал, така че мога спокойно да не купувам нищо за година напред. Така че за мен варианта цена/час е напълно смислен и приемлив, и не виждам нищо лошо в него.
Elves dig rocket launchers.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed May 05, 2010 9:54 pm

Превю от Gametrailers
http://www.gametrailers.com/video/previ ... t-ii/65255
Нищо което не знам не казват но на 1.21 се виждат явно единици от кампанита които се използват псотоянно но ги НЯМА в мултито (става дума за медика и файърбата.

П.С. В случай че не съм го казал досега - Старкрафт 2 няма да има DLC -та което само ме радва защото нищо не мразя повече от концепцията DLC направено за цоцане на пари.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed May 05, 2010 11:27 pm

Няма страшно. Ще има други по-гадни начини за цоцане на пари. Опциите в WoW акаунтите ни са показателни за изобретателността на Blizzard, като стане въпрос за цоцане на пари. 10 евро тук, 20 там. :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu May 06, 2010 12:20 am

Аз пък нямам нищо против хубавите и добри като цена DLC-та. Примери има доста: Crackdown, Borderlands, Fallout 3, Fable 2, Midnight Club: LA, GTA IV и т.н.

Разбира се, има и доста примери за обратното, особено Activision избиха рибата с 15-те долара за 4 пикливи карти (половината - стари) за MW2.
Last edited by AlDim on Thu May 06, 2010 12:20 am, edited 1 time in total.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu May 06, 2010 12:20 am

DLC направено за цоцане на пари.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu May 06, 2010 12:22 am

Те всичките се правят за цоцане на пари бтв. Просто някои го правят както трябва, а други ти хабят парите.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Wed May 12, 2010 10:32 am

Вчера разцъках бетата. Въпреки че не съм голям фен на RTS-тата, играта ми задържа вниманието, не усетих кога стана 2 часа. Ето малко мисли.

Графиката е пластмасова. Кой каквото ще да обяснява. Единиците и сградите ми изглеждат като детски играчки. Като цяло е приятна гледка и не прави въобсяхте лошо впечатление, но някак си щях да се изкефя повече на една идея по реалистични текстури, все пак това е Сци-Фи, искам скафандрите на Маринките и Мародерите да са шайни&хи-теч като на космонавтите от истинските филми :). Междодругото са я докарали тая визия в портретите на единиците. Рийпъра, Госта и Медичката особено.

Микрото в играта го има застъпено(най-мразя да трябва да си поправям единиците), но не е като в уар3 все пак.

Битките, поне за момента ми изглеждат интересни. До сега не ми се е случило да дам атак и да си зема пуканките. Началните терънски единици са доволно тактичекси.

Единиците не са куул като в първата част. Не мога да преценя, дали това е така или просто аз отказвам да приема новото, ама някак си не ме вземат за каузата. Няма нито едно яко самолетче. Рейвъна и Медичката са съпорт, Викинга е някъв скапан трансформър, а Баншито стреля много смешно. МПС-тата е същото, Хелиона прилича на картинг, Тънка е мех, а Тора е толкова дебел, че чак не е куул. Виж от бараката излизат интересни неща.

Цената е дебела. Както обаче някой написа по-горе, замислете се дали няма да я играете тая игра толкова време, че в крайна сметка да ви излезе по няколко стотинки на ден.
Look at the darkness...
...around me.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 12, 2010 10:47 am

You are wrong on so many levels I can't even begin writing a response :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed May 12, 2010 11:02 am

Всъщост е прав за доста неща но някои от тях които за него са минус за мен са плюс (пластмасовостта и единиците).

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed May 12, 2010 11:50 am

Айде спрете спама.

Вчера са пуснали 13 пач с който сменят радикално доста неща а са се появили нови бъгове като Хатчери експлойта с който зерга си строи Хатчери до базата ти , спира го и веднага пуска кула на двата сантиметра крийп останали от разрушаването на сградата. Доста лешарска тактика.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 12, 2010 11:58 am

Е това ще го оправят веднага сигурно, доста е хомо. Гледах филмче вчера и се хванах за главата.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed May 12, 2010 12:11 pm

Ето го експлойта
http://www.youtube.com/watch?v=IuVnaKdWWIE

П.С. Току що получих два ключа за бета версията за раздаване. Единия го дадох на един приятел, втория обаче ми е свободен така че ако някой от вас иска ключ да се обади своевременно.

П.П.С. Ключа е раздаден тъй че офертата вече не важи.

Току що забелязах че с последния пач са инплементирали форумите за Starcrfat 2 директно от менюто на играта - хитро.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu May 13, 2010 10:57 am

Форплей организира приятелски турнир , тъй че ако някой изявява желание - сега е момента да се запише
http://www.forplay.bg/forums/index.php/ ... 453.0.html

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 13, 2010 5:17 pm

Пуснаха преордера на Колекторса в Озона - 179 лева. МНОГО СИЛНО СЪМ ИЗКУШЕН. Най-малкото цената общо става 170 лева, тъй като има бонус 45 точки което са 9 лева. ПЛЮС ключ за бетата:)

Ама май ще се удържа:)

https://www.ozone.bg/games/product/pc/s ... _s_edition