Вчера разцъках бетата. Въпреки че не съм голям фен на RTS-тата, играта ми задържа вниманието, не усетих кога стана 2 часа. Ето малко мисли.
Графиката е пластмасова. Кой каквото ще да обяснява. Единиците и сградите ми изглеждат като детски играчки. Като цяло е приятна гледка и не прави въобсяхте лошо впечатление, но някак си щях да се изкефя повече на една идея по реалистични текстури, все пак това е Сци-Фи, искам скафандрите на Маринките и Мародерите да са шайни&хи-теч като на космонавтите от истинските филми

. Междодругото са я докарали тая визия в портретите на единиците. Рийпъра, Госта и Медичката особено.
Микрото в играта го има застъпено(най-мразя да трябва да си поправям единиците), но не е като в уар3 все пак.
Битките, поне за момента ми изглеждат интересни. До сега не ми се е случило да дам атак и да си зема пуканките. Началните терънски единици са доволно тактичекси.
Единиците не са куул като в първата част. Не мога да преценя, дали това е така или просто аз отказвам да приема новото, ама някак си не ме вземат за каузата. Няма нито едно яко самолетче. Рейвъна и Медичката са съпорт, Викинга е някъв скапан трансформър, а Баншито стреля много смешно. МПС-тата е същото, Хелиона прилича на картинг, Тънка е мех, а Тора е толкова дебел, че чак не е куул. Виж от бараката излизат интересни неща.
Цената е дебела. Както обаче някой написа по-горе, замислете се дали няма да я играете тая игра толкова време, че в крайна сметка да ви излезе по няколко стотинки на ден.
Look at the darkness...
...around me.