Не си остроумен, уви.Roland wrote:Е как защо - ми хората забравят бе, Гибли, случва се
Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- JaimeLannister
- Forsaken
Ghibli wrote:Защо?
Защото не го бях гледала от години, а покрай новото му изглеждане си припомних всякакви работи от периода, когато предпоследно го бях гледала...асоциативно и безповодно.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Up in the Air - Джорд Клуни си е добър, ама чак са се навих да го изгледам, а е рядко смислен филм насред шитовете дет пълнят нета напоследък.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Masked & Anonymous -еми, успели са горе-долу да го докарат на ниво vague Dylan песен.
Което ме израдва, въпреки че може да се желае още от филма.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Stagecoach ми беше харесал. Иначе за този на толкова места пише, че е един от най-добрите в жанра си, пък и е бил любим филм на Леоне, вдъхновение за Скорсезе.. А то нещо като забавен, малък (анти)уестърн с добра кинематография.
Иначе не отказвам препоръки за прашни истории с коне и пистолети, дори по дух само.
Иначе не отказвам препоръки за прашни истории с коне и пистолети, дори по дух само.

Филмът има феноменална репутация сред критиците, но и мен не ме впечатли особено, може би очаквах твърде много.
И аз все се каня да пробвам нещо на Форд, което не е уестърн, но така и не съм стигнал дотам. Прочетох наскоро The Grapes of Wrath, така че може да пробвам филмoвия вариант.
И аз все се каня да пробвам нещо на Форд, което не е уестърн, но така и не съм стигнал дотам. Прочетох наскоро The Grapes of Wrath, така че може да пробвам филмoвия вариант.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Пак си изгледах Home,след като лигавите еко-шитни и шарении в Avatar ми дойдоха малко в повечко.
И тоя път ме побиваха тръпки като го гледах,някъв all time favorite ми стана тоя филм
И тоя път ме побиваха тръпки като го гледах,някъв all time favorite ми стана тоя филм

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
бе то даже не е анти-уестърн.rodd1ck wrote:Stagecoach ми беше харесал. Иначе за този на толкова места пише, че е един от най-добрите в жанра си, пък и е бил любим филм на Леоне, вдъхновение за Скорсезе.. А то нещо като забавен, малък (анти)уестърн с добра кинематография.
от класическите американски пробвай на антъни ман някой. той има пет с джими стюърт, дето всичките са прилични.
от тия с репутацията май само high noon одобрявам, ама тва е въпреки че е уестърн.

disclaimer: аз уестърни (американски) не харесвам, та всичкият съвет да се зима със сол, етц.
the quiet man е ftw.Demandred wrote: И аз все се каня да пробвам нещо на Форд, което не е уестърн, но така и не съм стигнал дотам. Прочетох наскоро The Grapes of Wrath, така че може да пробвам филмoвия вариант.