Немасовите игри, които мислите, че всеки трябва да изиграе

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Apr 05, 2010 11:25 am

Мен ме кефеше именно заради това, че нямаше много общо с гоблинс освен арта на човечетата:)

И да, за Сиера си прав.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 05, 2010 3:18 pm

Bombermen 2ма играчи :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Apr 05, 2010 3:50 pm

Двама... аматьор! Atomic Bomberman с поне шестима!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Apr 06, 2010 12:05 pm

Не можах да схвана само какво се има в предвид по "немасови" - игри които са с ниски продажби но са добре познати на феновете или добри игри които никой не игра защото са минали тихомълком.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Apr 06, 2010 1:37 pm

Ми то в първия пост си пише бре :) По-скоро второто - игри, за които повечето хора по някаква причина не знаят (добавено: или са чули, ама са решили, че не им звучи много интересно, защото не са знаели за какво всъщност става дума), игри, за които някой тук ще пише, друг ще прочете и ще каже "яяя, това звучи интересно, я да пробвам..."
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Apr 06, 2010 1:45 pm

И кои са тия дето не са чували за Silent Hill?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 06, 2010 3:35 pm

Всеки е чувал, но хорър-играчите са много тясна ниша. В тоя форум ме съмнява друг да я е играл тая поредица, освен мен. Може и да забравям някого де.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 06, 2010 3:59 pm

Roland wrote:Всеки е чувал, но хорър-играчите са много тясна ниша. В тоя форум ме съмнява друг да я е играл тая поредица, освен мен. Може и да забравям някого де.

:lol: :lol: :lol:

Играл съм и 2, и 3 и 4 (най-много 2 и 4), 3 само не ми понесе особено добре. Просто не съм фен и толкова. Но не съм превъртал нито една тбх, прекалено са ми мех:)

Той Сашето ще дойде и ще ти обясни дали си само ти, убеден съм:)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 06, 2010 4:05 pm

Цъ, той не ги е играл :) Иначе двойката за мене беше некво откровение, ма геймплеят си е... специфичен, факт :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 06, 2010 5:11 pm

Чак откровение не ми е била, но да, 2 най ми хареса и на мен.

F242
Sorcerer

Post by F242 » Tue Apr 06, 2010 9:14 pm

Roland wrote:Всеки е чувал, но хорър-играчите са много тясна ниша. В тоя форум ме съмнява друг да я е играл тая поредица, освен мен. Може и да забравям някого де.
И мен забравяш :D :D :D
За игране играл съм всичките. Не съм успял да доизиграя докрай Origins и Homecoming.
Последният SH - естествено беше Shattered Memories
Останах със смесени чувства.viewtopic.php?t=2312&postdays=0&postord ... start=1245
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 06, 2010 9:46 pm

Никола, аз историята визирах. Нали каза, че не си я доиграл току що?

Иначе Origins го минах. Отвратителен е. Shattered Memories ме отказа на първия леден сикуенс, а до Homecoming oще не съм стигнал.

F242
Sorcerer

Post by F242 » Tue Apr 06, 2010 9:55 pm

Roland wrote:Shattered Memories ме отказа на първия леден сикуенс, а до Homecoming oще не съм стигнал.
Ако приемеш, че SH SM не е игра, а интерактивен филм, ще ти бъде по-лесно :D да минеш всякакви поредици.
Не че няма по-добри интерактивни филми напоследък... Но за SH-revisited не.
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 07, 2010 9:32 am

Казах, че не съм я ДОиграл все пак:)))

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Wed Apr 07, 2010 5:30 pm

Интересна тема сте заформили, зема и аз да хвърля малко заглавия.
Strife - май последната игрица, лицензирала Doom enginе-a. За времето си беше доста иновативна комбинация от ФПС и РПГ, с прилично количество озвучени диалози, няколко големи хъба и даже 3 различни анимации за възможните краища.
Shadowgrounds и Shadowgrounds: Survivor - top-down пуцалка с приличен арсенал, приятна графика и много извънземни за печене. Survivor-а поддръжа hot seat, за съжаление още не съм го пробвал, че няма с кого.
Incubation: Battle Isle Phase Four - за сериозни феновете на тактическите походови стратегии. Нищо особено като сюжет, но бойната система е доста интересна, а и някои мисии са наистина трудни.
Elves dig rocket launchers.