Немасовите игри, които мислите, че всеки трябва да изиграе
Moderator: AlDim
Bombermen 2ма играчи 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ми то в първия пост си пише бре
По-скоро второто - игри, за които повечето хора по някаква причина не знаят (добавено: или са чули, ама са решили, че не им звучи много интересно, защото не са знаели за какво всъщност става дума), игри, за които някой тук ще пише, друг ще прочете и ще каже "яяя, това звучи интересно, я да пробвам..."

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- RRSunknown
- Elder God
Roland wrote:Всеки е чувал, но хорър-играчите са много тясна ниша. В тоя форум ме съмнява друг да я е играл тая поредица, освен мен. Може и да забравям някого де.

Играл съм и 2, и 3 и 4 (най-много 2 и 4), 3 само не ми понесе особено добре. Просто не съм фен и толкова. Но не съм превъртал нито една тбх, прекалено са ми мех:)
Той Сашето ще дойде и ще ти обясни дали си само ти, убеден съм:)
И мен забравяшRoland wrote:Всеки е чувал, но хорър-играчите са много тясна ниша. В тоя форум ме съмнява друг да я е играл тая поредица, освен мен. Може и да забравям някого де.

За игране играл съм всичките. Не съм успял да доизиграя докрай Origins и Homecoming.
Последният SH - естествено беше Shattered Memories
Останах със смесени чувства.viewtopic.php?t=2312&postdays=0&postord ... start=1245
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."
Ако приемеш, че SH SM не е игра, а интерактивен филм, ще ти бъде по-лесноRoland wrote:Shattered Memories ме отказа на първия леден сикуенс, а до Homecoming oще не съм стигнал.

Не че няма по-добри интерактивни филми напоследък... Но за SH-revisited не.
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."
Интересна тема сте заформили, зема и аз да хвърля малко заглавия.
Strife - май последната игрица, лицензирала Doom enginе-a. За времето си беше доста иновативна комбинация от ФПС и РПГ, с прилично количество озвучени диалози, няколко големи хъба и даже 3 различни анимации за възможните краища.
Shadowgrounds и Shadowgrounds: Survivor - top-down пуцалка с приличен арсенал, приятна графика и много извънземни за печене. Survivor-а поддръжа hot seat, за съжаление още не съм го пробвал, че няма с кого.
Incubation: Battle Isle Phase Four - за сериозни феновете на тактическите походови стратегии. Нищо особено като сюжет, но бойната система е доста интересна, а и някои мисии са наистина трудни.
Strife - май последната игрица, лицензирала Doom enginе-a. За времето си беше доста иновативна комбинация от ФПС и РПГ, с прилично количество озвучени диалози, няколко големи хъба и даже 3 различни анимации за възможните краища.
Shadowgrounds и Shadowgrounds: Survivor - top-down пуцалка с приличен арсенал, приятна графика и много извънземни за печене. Survivor-а поддръжа hot seat, за съжаление още не съм го пробвал, че няма с кого.
Incubation: Battle Isle Phase Four - за сериозни феновете на тактическите походови стратегии. Нищо особено като сюжет, но бойната система е доста интересна, а и някои мисии са наистина трудни.
Elves dig rocket launchers.