- Spoiler: show
Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Legion - скоро не бях гледал толкова тъп филм. Няма един показател по който дори да се доближава до средно качество холивудска боза (освен може би звука). Сценарият особено беше трепач. Както и някои простотии от рода на.

There are no rules! I'm gonna get you!
The Greatest -нелош семеен филм, който за пореден път ми показва, че Кери Мълигън е невероятна актриса. Момичето е просто толкова естествено.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Гледах The Prophet в крайна сметка и мога само силно да го препоръчам. Може би е една идея по-дълъг и по-бавен отколкото трябва, но въпреки всичко филмът е великолепен и от по-добрите затворническо-гангстерски неща, които съм гледал. Актьорите са убер също така:)
Обаче за мен все още аржентинската лента е по-добра, само Панделката още не съм изгледал от тези, които бих изгледал.
Обаче за мен все още аржентинската лента е по-добра, само Панделката още не съм изгледал от тези, които бих изгледал.
The Prophet ме сотави донякъде със смесени чувства. Обективно чудесно заснет и изгран, почти перфектен технически, но в крайна сметка ме остави с едно чувство "what was the point" и така не ми остави някакъв силен спомен. Вероятно най-вече защото хич не си падам по затворническо-гангстерски истории. А и точно на предишната прожекция бях гледал Бялата лента, който е смазващ като въздействие.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Let The Right One In. Еми нов и нестандартен поглед върху вампиризма. Също така тъп и безинтересен поглед върху вампиризма, и доста скучен. Не, че е лош филмът, но така и не можа да ме хване в нито един момент нито на емоционално, нито на психологическо ниво. И хлапето, което играеше Оскар, беше урод...
And you can't dance with a devil on your back...
Е, поне беше МНОГО красив...и има Гаспар Юлиел. *drool*
Аз пък най-накрая изгледах новия Sleuth, който отбягвах от години, защото съм твърде огромна почитателка на оригинала. ZOMG! Ужасно ми хареса. Друго си е, когато Пинтър пипне скрипта.
Аз пък най-накрая изгледах новия Sleuth, който отбягвах от години, защото съм твърде огромна почитателка на оригинала. ZOMG! Ужасно ми хареса. Друго си е, когато Пинтър пипне скрипта.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon