Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Martix
Archmage

Post by Martix » Wed Mar 31, 2010 10:42 am

Legion - скоро не бях гледал толкова тъп филм. Няма един показател по който дори да се доближава до средно качество холивудска боза (освен може би звука). Сценарият особено беше трепач. Както и някои простотии от рода на.
Spoiler: show
Добрите американци си имат пушкала и свалят ангелите като кутийки от безалкохолно. Ангелите обаче все пак са безсмъртни, свръх силни и интелигентни и не би било честно от тахна страна да имат огнестрелно оръжие. Да не говорим, че са страшно много и е логично да изнесат нашите герои за 1 минута точно. Решението - ангелите се правят на зомбита, гледат тъпо и се изчакват, за да нападнат един по един.
Направо не мога да повярвам кой би дал зелена светлина на такъв проект. Това са най-напразно изхабените 700 mb. в живота ми. Искам си час и половина от живота обратно. :cry: :cry: :cry:
There are no rules! I'm gonna get you!

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed Mar 31, 2010 9:52 pm

The Greatest -нелош семеен филм, който за пореден път ми показва, че Кери Мълигън е невероятна актриса. Момичето е просто толкова естествено.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Apr 02, 2010 5:51 am

Family Guy: Something, Something, Something Dark Side най-накрая. Много му се изкефих. Не е гениален, но има жестоки попадения, Стюи като Вейдър е КРАЯТ. И... Консуела...
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Apr 03, 2010 2:16 pm

Гледах The Prophet в крайна сметка и мога само силно да го препоръчам. Може би е една идея по-дълъг и по-бавен отколкото трябва, но въпреки всичко филмът е великолепен и от по-добрите затворническо-гангстерски неща, които съм гледал. Актьорите са убер също така:)

Обаче за мен все още аржентинската лента е по-добра, само Панделката още не съм изгледал от тези, които бих изгледал.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sat Apr 03, 2010 2:23 pm

The Prophet ме сотави донякъде със смесени чувства. Обективно чудесно заснет и изгран, почти перфектен технически, но в крайна сметка ме остави с едно чувство "what was the point" и така не ми остави някакъв силен спомен. Вероятно най-вече защото хич не си падам по затворническо-гангстерски истории. А и точно на предишната прожекция бях гледал Бялата лента, който е смазващ като въздействие.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Apr 03, 2010 2:26 pm

Според мен определено е до личния вкус и принципно да си фен на подобна тематика, иначе трудно наистина би ти кликнал.
А и пак повтарям, че филмът е прекалено дълъг и едни 30 минути можеха спокойно да му се резнат.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Sat Apr 03, 2010 7:45 pm

бива профетът, като изключим псевдо-артси глупостите с еленчета в тъмна нощ & whatnot. и арабчето в главната роля беше доста добре.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 05, 2010 4:32 am

Let The Right One In. Еми нов и нестандартен поглед върху вампиризма. Също така тъп и безинтересен поглед върху вампиризма, и доста скучен. Не, че е лош филмът, но така и не можа да ме хване в нито един момент нито на емоционално, нито на психологическо ниво. И хлапето, което играеше Оскар, беше урод...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Apr 05, 2010 10:28 am

Е омг тоя филм точно как ти е бил скучен за мен е абсолютно непонятно. Виж, Здрач е скучен филм (за да изляза за пуканки ДВА пъти сметай). Но този...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 05, 2010 3:43 pm

Еми ей на, че ми беше скучен. Ся, кво да направя. И ебати сравнението, бтв, точно па със Здрач...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Apr 05, 2010 9:28 pm

Гледах Най-дългият годеж. Само се чудя защо го изпуснах на кино...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 05, 2010 9:40 pm

Аз съм в сходна ситуация - чудя се защо ГО гледах на кино :lol:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Apr 05, 2010 9:47 pm

Всеки иска каквото няма, нали знаеш :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 05, 2010 9:54 pm

Туше :twisted:

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Apr 05, 2010 10:08 pm

Е, поне беше МНОГО красив...и има Гаспар Юлиел. *drool*

Аз пък най-накрая изгледах новия Sleuth, който отбягвах от години, защото съм твърде огромна почитателка на оригинала. ZOMG! Ужасно ми хареса. Друго си е, когато Пинтър пипне скрипта. :mrgreen:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib