Споделете пак
Moderator: Moridin
При всяко положение историята ти на продавач е съвсем добра даже да оставят коментара на оня идиот, дето глупостите за съвсем ясния и очеизбождащ "дребен шрифт" може да си ги завре откъм Страната на НеИзгряващото Слънце.
А и повечето ползващи Маркетплейса са наясно, че има такива неадекватници. Аз съм срещал и по-малоумни коментари даже в ревюта на продукти от основния Амазон, така че това си се знае по принцип.
А и повечето ползващи Маркетплейса са наясно, че има такива неадекватници. Аз съм срещал и по-малоумни коментари даже в ревюта на продукти от основния Амазон, така че това си се знае по принцип.

- Moridin
- Global Moderator
Уикипедия го сравнява с глам рок традициите и Дейвид Бауи бтв
Текстът е всепомитащо гениален, а сценографията удря Мерилин Менсън в земята, някои вокални изпълнения ("I dont wanna be friends") носят огромен емоционален заряд да не говорим колко прекрасен тембър има мацката
а в покерфейс е толкова красива, че ме боли сърцето, жалко че е само там
даже се чудя дали не е дубльорка 

Текстът е всепомитащо гениален, а сценографията удря Мерилин Менсън в земята, някои вокални изпълнения ("I dont wanna be friends") носят огромен емоционален заряд да не говорим колко прекрасен тембър има мацката

а в покерфейс е толкова красива, че ме боли сърцето, жалко че е само там

This is it. Ground zero.
Страницата в Уикипедия се списва от прдседателя на фенклуба й сигурно.
Песните й за мен са тотално лишени от емоция, както като музика, така и като текст. Емоцията е заменена от някакъв специфичен куулнес, ама на мен той ми е просто излишен.
Иначе, че има глас, има. Просто не ме кефи за какво го използва.
Иначе сценографията и външният й вид (който според мен отдавна е изгубил първообраза си
) не са ми особено важни в случая.

Песните й за мен са тотално лишени от емоция, както като музика, така и като текст. Емоцията е заменена от някакъв специфичен куулнес, ама на мен той ми е просто излишен.
Иначе, че има глас, има. Просто не ме кефи за какво го използва.
Иначе сценографията и външният й вид (който според мен отдавна е изгубил първообраза си

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either