Дори да бях убер против Първанов и за Бойко, тоя идиот Сашо Диков щеше да ме обърне на 180 градуса с жалката си злобицаSuper M wrote:Интересно интервю на Сашо Диков за президента и за грешките и провалите на ГЕРБ.
Интервю

Moderator: Moridin
Дори да бях убер против Първанов и за Бойко, тоя идиот Сашо Диков щеше да ме обърне на 180 градуса с жалката си злобицаSuper M wrote:Интересно интервю на Сашо Диков за президента и за грешките и провалите на ГЕРБ.
Интервю
Когато съм го гледал, доста оплюва ГЕРБ, затова си мислех, че може да ти харесаДори да бях убер против Първанов и за Бойко, тоя идиот Сашо Диков щеше да ме обърне на 180 градуса с жалката си злобица
Не това беше смисъла на моя пост. Стари означава както възрастни, така и морално остарели. Не съм чел конспиративни книги, нито смятам за добър източник жълтеникавите издания за босовете, които се продават по бутките за вестници. Малкото дето знам от покойния си вуйчо, който в определен период от живота си е работил в силовите структури на държавата, е достатъчно, за да си направя собствените изводи как са се организирали някогашните групировки - напълно целенасочено и преднамерено. Естествено, подобни структури отдавна са заживели собствен живот, а колкото по-мръсен е бизнеса, с който се занимават, толкова по-интензивно се сменят лидерите. Но по-голямата част от тях - като ТИМ във Варна, вече отдавна имат легални занимания и в някои случаи са изградили полу-феодални структури като контролират огромна част от икономиката в съответните региони.Старите кадри отдавна са стари. И се грижат основно за зъбите си.
Тоя лаф за последно вързваше дикиш когато Софиянски си спечели третия мандат (и дори тогава беше удивително как мина). Наистина ми е непонятно как може да има хора, които още вярват, че някаква МОЩНА конспирация от бивши ченгета от инвалидните си колички управлява ВСИЧКО видите ли в държавата.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests