Живот(н)опроменяща ситуация днес: прибирам се от работа веселичко и злорадствам, че ще съм си у нас към 16.45!!!!, навън светло все още (това е много важен детайл!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), излизам от спирката на метрото. Някаква жена дръпва преди мен и уличен помияр на цвят черен, бая едър се лепва за нея, а аз злорадо си помислям 'Ебати кефа, че не избързах да я задмина'. Вися си на светофара все още злорада, когато виждам помияра до себе си, но все пак не се паникьосвам, тъй като той тъпо си рие из калта, а навън е светло и фраш с хора! Пресичам, той неволно също пресича с мен. Спираме на нов светофар, заобиколени от хора, на мен ми писва и решавам да си извадя ултразвука, който дотук е работил безоткатно, с идеята песът да се пръждоса максимално далеч. Тествам го върху него, той надига глава, помръдва с уши веднъж-дваж и ме изглежда тъповато, но не мърда. Аз си викам 'Мамка му', натискам го пак и ебати, песът тръгва по-щателно към мен. Аз вече му се разбесувам, удрям го по носа с безумно тежката си чанта (!!!!), но той продължава да върви след мен. Навеждам се, ужким да взимам камък, изчадието продължава!!!!!!!!!!!!! Влизам в супермаркета и заствам близо до вратата, щото си мисля, че идиотът все пак ше се отдалечи, но той влиза в супера!!!!!!!! Да, ВЛИЗА. И тръгва кротко към мен. При което чичката почва да се пробва да го изгони, а аз междувременно се измъкнах през другия вход. Ебати, КВО БЕШЕ ТВА НЕЩО????

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib