Споделете пак
Moderator: Moridin
И аз съм в групата на въздържателите. Мога да изпия 20 гр Бейлис, ама и това е толкова рядко че веднъж годишно ми е често. Но иначе за идеята съм тествала всеки алкохол, който ми е попадал. Кофтито е, че досега нито един не ми е харесал.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Любопитно обаче как винаги, като кажа, че не съм пил алкохол(дори бира) последните 2-3 години, им е трудно да повярват. И се почва с едни "аре бе, всички така казват". Наистина ли всички така казват? В смисъл модерно ли е да не се пие, че нещо не вдявам смисъла да казваш, че не пиеш, ако пиеш?Mother wrote:Твърд алкохол винаги пия чисто. Никакви мезета никакви разредители. Не е ясно защо, но така ми се услажда повече.
Обаче как всички излязохте въздаржатели, само по празници пийвате и винаги умерено. А тъмните векове са минало

Аз по физически причини почти винаги съжалявам като се напия (макар, че ми е много трудно да стигна до там да правя резили). Просто не е правено за мен това вещество и това е. Най-често се ограничавам до чаша-две биричка, които ме докарват до отпуснато непукистко състояние без неприятни ефекти.
"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."
Да се похваля, че имам най-добрата жена евър! За Свети Валентин я бях помолил да ми вземе Bayonetta и Zombieland, пък тя ми взела И Bioshock 2, И Dante's Inferno, И шоколад Милка!
п.п. Аз пък й взех миксер за смутита и всичките Карибски пирати.
п.п.п. И да, даваме си подаръците ден преди Свети Валентин. Нетърпеливи гийкове сме, какво да прави човек.

п.п.п. И да, даваме си подаръците ден преди Свети Валентин. Нетърпеливи гийкове сме, какво да прави човек.

- herairness
- Jaghut Tyrant
- herairness
- Jaghut Tyrant
Да разбирам ли че вие двамата сте женени? Хех, а да имаш жена която да ти подари компютърна игра за празник вместо да те нахока че не и обръщаш внимание заради игра си е цяло богатство. Или аз съм много изостанал?
@Аmikae
"Everybody lies". Не казвам че ти го правиш, но в повечето случаи хората изкривяват нещата.

@Аmikae
"Everybody lies". Не казвам че ти го правиш, но в повечето случаи хората изкривяват нещата.
Егати.AlDim wrote:Да се похваля, че имам най-добрата жена евър! За Свети Валентин я бях помолил да ми вземе Bayonetta и Zombieland, пък тя ми взела И Bioshock 2, И Dante's Inferno, И шоколад Милка!![]()