Аз лично просто не си спомням

Moderator: Moridin
Мне, то е комбинация, която де факто прави по-слаб алкохол. Но звучи добре.Amikae wrote:Red Label + Red Bull брои ли се?Morwen wrote:Мда, аз боклучавия алкохол го дадох по-скоро като пример за нещо, което със сигурност не ти харесва на прима виста, но после му се свиква (защото смятам, че има алкохол, който ти харесва и от първия път).
В тази връзка един въпрос - има ли някой тук на кой то от първи път да му е харесал силен алкохол? Аз имам чувството, че единствено слаби са ми харесвали веднага....
Morwen wrote:В тази връзка един въпрос - има ли някой тук на кой то от първи път да му е харесал силен алкохол? Аз имам чувството, че единствено слаби са ми харесвали веднага....
За какво си говориме - за ефекта от твърдия алкохол, или за вкуса му? На мен никога не ми е бил вкусен какъвто и да е алкохол(може би само пиня колада), но ми харесва отпускащия му ефект(още от първия път).Roamer wrote:Хммм, а сега да преформулирам малко въпроса на Морвен: има ли някой, на когото да му е харесало първия път, когато е пил какъвто и да е твърд алкохол? Не първото уиски или първата ракия или първия коняк (след като вече сте свикнали с вкуса на джина примерно), а първия път през живота си, когато изобщо сте опитвали твърд алкохол?
Аз си умирам за мастика и узо и май това е единственото твърдо, което ми е харесало от раз и си ми харесва все ощеRRSunknown wrote:Аз например не понасям анасон и затова от разни мастики ми става лошо.
Горното отговаря на семейната политика на родителите ми, но не са се случвали екцесии като твоята"да съм знаел от вкъщи какво е, а не да го уча в училище"
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest