По темата - опитевам се за трета поредна вечер да догледам Антихрист и не мога... Някакви идеи защо?
Moderator: Moridin
С Motherhood-a твърдо бях скипнала епитета!Silver wrote:Виви, сори, но някакъв шанс да не декларираш, че нещо е... сладко в следващите десетина поста?Моля те, направи го заради мен, хвана ме захарната, сериозно.
По темата - опитевам се за трета поредна вечер да догледам Антихрист и не мога... Някакви идеи защо?
Ъъъъъ, без да съм гледал още филма, само да кажа, че с това си изказване ти всъщност искаш да кажеш, че той *е* прехвален - т.е. хвален прекалено много, повече, отколкото заслужаваpenzata wrote:Up in the Air, най-накрая го гледах. Става, беше ми разпускащо филмче и ме зарибяваше как промиват мозъка на американците. Овчарска му работа. Иначе е много прехвален. Добър е, но чак толкова прехвален.... Еми не е!
Силви, сори, но някакъв шанс да се разкараш най-после от форума....в следващите десетина минути?Silver wrote:Виви, сори, но някакъв шанс да не декларираш, че нещо е... сладко в следващите десетина поста?Моля те, направи го заради мен, хвана ме захарната, сериозно.
Не бих могла да го кажа по-точно! На мен също частта с Джулия Чайлд ми допадна повече, макар да имам известни резерви и там (особено като се има предвид колко запален кулинар и фен на Мерил съм!), докато съвременната половинка от филма със все героинята ми стояха безумно блудкаво, безлично и прозяващоGhibli wrote:Гледам че коментирате Julie & Julia - не ви ли се видя като филм от две напълно различни половини? Поне такова беше моето впечатление. Частта с Мерил Стрийп е гениална, във всякакви аспекти - образи, развитието им, сюжет, актьорска игра, комедия, драма - невероятно добри! А съвременната част беше доста тъпа: героиня - патка, която си остана такава до края, доста безсмислена история (всичко, свързано с живота на Джулия Чайлд беше много по-интересно) без дори някаква кулминация на финала; прословутото готвене, което би трябвало да е доста застъпено, го нямаше никакво, а цитатите от блога бяха много безинтересни и ме накараха да се запитам защо изобщо се е стигнало до направата на този филм. Поуката накрая беше, че видите ли нашето момиче стана широко известно в тесен кръг, даже и филм направиха за нея - ок, ама има ли нещо, което мен като човек, различен от главната героиня, да ме удовлетвори в тази история? Не съжалявам, че го гледах, защото другата половина на филма си струваше и отгоре, но просто ми е непонятно защо двете "части" са толкова различни като качество.
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests