Споделете пак
Moderator: Moridin
Това е наистина ужасно. Превръщаме се в Бразилия/ Мексико от ден на ден. Дано впоследствие забършем и климата им...ifadriana wrote:Снощи ме нападнаха пред входа ми, докато минавах трите метра от таксито до вратата. Добре съм, ама в егаси скапаната държава живеем! При това не ми е сефте
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Купи си защитно устройство, съвсем сериозно. Ако знаеш какви истории съм чувал...ifadriana wrote:Снощи ме нападнаха пред входа ми, докато минавах трите метра от таксито до вратата. Добре съм, ама в егаси скапаната държава живеем! При това не ми е сефте
А мен миналата година пред блока ме наритаха и ми зеха парите. Като цяло извадих късмет, само със счупен пръст и с 1-2 бушона се разминах. Ама от тогава ме гони много стабилна параноя и като се прибирам късно, само се озъртам като в небрано лозе.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
- RRSunknown
- Elder God
Няколко лева от джоба + синджирче с висулка от врата, което ми беше спомен. Успях да си изровя чипа за вратата и да се вмъкна във входа, храбро опазвайки си чантатаMorwen wrote:А откраднаха ли ти нещо?

VMITW!
Карай шофьора да остава докато си влезеш.
Бтв, за мен е някак особено долно това, че първо ти дърпат обиците и и синджирчето - вероятно в чантата ти би имало повече пари, би било много по-безболезнено и безопасно, но те нападат по физическия начин инстинктивно. Добре че си се отървала.
Бтв, за мен е някак особено долно това, че първо ти дърпат обиците и и синджирчето - вероятно в чантата ти би имало повече пари, би било много по-безболезнено и безопасно, но те нападат по физическия начин инстинктивно. Добре че си се отървала.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Maledictus
- Warmage
Ади
Заради такива копелдашки изпълнения майчето ми ходи с електрошок в чантата. Не че вярвам, че ще й помогне особено ако пак се опитат да я оберат, ама поне дава някаква сигурност....
Снощи открих, че се плаша понякога от самия себе си и задоволството и забавата, които изпитвам когато няколко калпака уседнат на тема, за която бъкел познания нямат, и едните захапят позиция а), другите позиция б) и започнат да си смучат от пръстите аргументи
I feel so grown up at sometimes.....

Снощи открих, че се плаша понякога от самия себе си и задоволството и забавата, които изпитвам когато няколко калпака уседнат на тема, за която бъкел познания нямат, и едните захапят позиция а), другите позиция б) и започнат да си смучат от пръстите аргументи