Споделете пак
Moderator: Moridin
Егаси, аз преди време ревах за същото в темата за програмистите и тогава само ми вдигнаха рамене... Ама че спецове! А на теб, bsb, благодарности.
П.П. Да бе, знам, че Марфата я обичате повече, напълно ми е ясно.
П.П. Да бе, знам, че Марфата я обичате повече, напълно ми е ясно.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мор, първо, Гугъл от време на време сам се сеща, че от google.com трябва да те пренасочи към google.bg, или на база на IP адрес, или на база на Language: в HTTP заявката. Второ, дори и да не те е пренасочил, www.google.com/search също гледа Language: в HTTP заявката (списъкът от езици в настройките на браузъра) и ако, като мен, а май и други хора, си сложил български там, защото хич не е лоша идея по принцип, и особено ако българският е с по-голям приоритет от английския, то Google ти показва български интерфейс и транслитерира думите от заявката, ако не са поискани точно, а понякога дори и да са 
Има няколко неща, с които Google започват да не ми харесват напоследък; почти се замислям дали да не пробвам от време на време да ползвам друг search engine, ама още е малко рано. Иначе един Debian-ски суек добре си го беше написал - http://kitenet.net/~joey/blog/entry/adieu_google/ - в момента ситуацията с Google и Duck Duck Go действително напомня на ситуацията с Yahoo! и Google през 1999 - с големия search engine, който на практика е смачкал конкуренцията, почти всички го ползват, ама нещо все повече не е съвсем наред, и с малкия, неизвестен такъв един, който тръгва с нови идеи и добри резултати
Ама може би още е рано за съвсем избягване от Google.

Има няколко неща, с които Google започват да не ми харесват напоследък; почти се замислям дали да не пробвам от време на време да ползвам друг search engine, ама още е малко рано. Иначе един Debian-ски суек добре си го беше написал - http://kitenet.net/~joey/blog/entry/adieu_google/ - в момента ситуацията с Google и Duck Duck Go действително напомня на ситуацията с Yahoo! и Google през 1999 - с големия search engine, който на практика е смачкал конкуренцията, почти всички го ползват, ама нещо все повече не е съвсем наред, и с малкия, неизвестен такъв един, който тръгва с нови идеи и добри резултати

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- The Dragon
- Elder God
щото регнах един в http://www.dacounter.com/ метнах си кода как си трее, ама не брои ;(. А ми трябват по подробни неща, тоест на шефовете мене ми е през...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ксел, ако въпросът не е *посетителите* да виждат, а *шефовете* да виждат, има по-добро решение от counter - статистики от хостинг-доставчика. Доста хостинг-доставчици дават някакъв вид такива статистики, обикновено се ползва awstats или нещо подобно (и, да, преди да се обади някой, който е гледал сорса на awstats, *знам*, че е отвратително, ама работи, да го тако'ам у тако'ата).
Ако въпросът е в посетителите... ще измисля нещо по някое време, ама не баш сега, sowwy
Ако въпросът е в посетителите... ще измисля нещо по някое време, ама не баш сега, sowwy

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ми те от хостинга ми го натресоха, щото е нейде заврян на компа на някой познат на шефа и се поддържа как дойде, достъпа е некъв много странен и изобщо. Да спестят стинки, са ме овъртяха мене. Ше се опраим некак с рандъм фрии скрипт да ме оставят на мира
. След два дена ще са забравили. 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Кат отвориш уста, ще се издадеш и без това, че не си.Vivian wrote:Замислям се уикенда да се трансформирам в платинена блондинка...

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля