Mass Effect
Moderator: AlDim
Взех си Мас Ефекта за комп с предварителна отстъпка на Озона. Изданието си е стандартното - книжка и толкоз. Незнайно защо е на два диска, при условие, че се ползва само първият, а на вторият има само някаква програма и нищо готино, поне един трейлър да бяха сложили ве....
Аве важното е, че си е Мас Ефект и че след сесията ще му направя едно бойно второ изриване из основи с Vanguard:)). Дано пуснат и доунлоуд кънтента скоринко.
Аве важното е, че си е Мас Ефект и че след сесията ще му направя едно бойно второ изриване из основи с Vanguard:)). Дано пуснат и доунлоуд кънтента скоринко.
- RRSunknown
- Elder God
След Асасинс Крийда дойде реда за тест и на Мас Ефекта, разликата във възможностите за оптимизация е просто фрапираща - Unreal 3 енжина си каза думата и си насторих играта също както Gears of war ( е тук малко компромиси направих) с добра графика, нулева пикселизация и FPS поне 30 което си е повече от достатъчно за игра, физиономите на героите и особено жестовете им при разговор засега са най- доброто което съм виждал в жанра (за мен са равни с Witcher с разликата че в Уичъра при разговор стоят вдървено и камерата само им сменя главите докато тук всичко е доста по кинематографично, дори и престрелките не залагваха . Респект на Unreal 3 енжина!
Сега не мисля да отделям време но от 1 час тест съм очарован- винаги съм харесвал РПГ-та в които не се мятат зарчета по измислени система а сам си вършиш дейноста ( в случая битката остро ми напомни на Gears) а едновременно с това има свобода на избора за експлорване и кадърни диалози (обичам игри с МНОГО диалози (ако са смислени де) ).
Сега не мисля да отделям време но от 1 час тест съм очарован- винаги съм харесвал РПГ-та в които не се мятат зарчета по измислени система а сам си вършиш дейноста ( в случая битката остро ми напомни на Gears) а едновременно с това има свобода на избора за експлорване и кадърни диалози (обичам игри с МНОГО диалози (ако са смислени де) ).
Изиграх я за сефте тия дн и съм в тотален възторг, мисля като свърша DLC-тата днес-утре, да почна наново отначало. Атмосферата кърти просто и хората наистина са се постарали да изпипат детайлите на света, въпреки не многото на брой локации където може да се прави нещо различно от това да трепеш всеки, който мърда. Радва ме много фактът, че героите нямат милион умения, повечето безполезни, като някои други игри, а под десет, но цении. Членовете на партито рутят, голям кеф ми беш просто да си лафя с тях.
Дано в двойката оправят еднаквите сгради, че така имах чувството, че в едно и също помещение се бих десет пъти в страничните мисии.
Също и да има аутосейв след всички диалози след които почва незабавно битка, че ми писна десет пъти да си говорим за едно и също с Бенезия.
Дано в двойката оправят еднаквите сгради, че така имах чувството, че в едно и също помещение се бих десет пъти в страничните мисии.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Ъ, как така си 50-ти левъл на първата мисия? Това не е ли леко безсмислено лесно? Аз сега играя на хардкор и що годе се справях като почнах с нов герой, но в битката с крогана, където трябва да спасявам Лиара ми разказа играта просто. Това добиче като ръшне срещу мен и съм дотам.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Ми защо да е безсмислено? Аз искам да си взема 60 левел ачийвмънта, а той иска над 800 000 експириънс. Това вероятно няма да стане на тоя плейтру. Чак на последната трудност ще стане, като я почна на 55+. Това са предположения съдейки от експа, който вземам. Да не говорим, че ти на встъпателната част на играта гадовете те прегазват, а нагоре ще скейлнат още повече и ще те газят тотално. Бенезиа? Не си заслужава просто нервите и да си жертваш един от най-ценните ачийвмънти. Иначе наистина не е особено трудно, но и не се предполага да ти държат много гадините с Spectre X. Вече на Insаnity ще е друго.