Mass Effect

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 06, 2008 4:21 pm

Взех си Мас Ефекта за комп с предварителна отстъпка на Озона. Изданието си е стандартното - книжка и толкоз. Незнайно защо е на два диска, при условие, че се ползва само първият, а на вторият има само някаква програма и нищо готино, поне един трейлър да бяха сложили ве....

Аве важното е, че си е Мас Ефект и че след сесията ще му направя едно бойно второ изриване из основи с Vanguard:)). Дано пуснат и доунлоуд кънтента скоринко.

Morrowind
Adept

Post by Morrowind » Wed Jun 18, 2008 5:31 pm

Днес врътнах играта:) Просто беше супер:) Преди да я джитна бях малко скептичен, но като я пуснах още разбрах, че това си е още едно класическо изпълнение на BioWare. Страшна:)
www.branev.blogspot.com - моят блог
http://fortumo.bg/ - SMS услуги за 5 минути

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 18, 2008 8:16 pm

Мен само ме е яд, че не бачкам, за да имах още 100 кинта, за да си я взема в благото издание за боксеца миналата година, ама ще се преживее някак.

Morrowind
Adept

Post by Morrowind » Wed Jun 18, 2008 11:11 pm

Аз в момента сменям работните места и не искам да рискувам такава инвестиция:) Като си видя договора - може;) Защото играта заслужава! Определено:)
www.branev.blogspot.com - моят блог
http://fortumo.bg/ - SMS услуги за 5 минути

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 04, 2008 9:11 pm

След Асасинс Крийда дойде реда за тест и на Мас Ефекта, разликата във възможностите за оптимизация е просто фрапираща - Unreal 3 енжина си каза думата и си насторих играта също както Gears of war ( е тук малко компромиси направих) с добра графика, нулева пикселизация и FPS поне 30 което си е повече от достатъчно за игра, физиономите на героите и особено жестовете им при разговор засега са най- доброто което съм виждал в жанра (за мен са равни с Witcher с разликата че в Уичъра при разговор стоят вдървено и камерата само им сменя главите докато тук всичко е доста по кинематографично, дори и престрелките не залагваха . Респект на Unreal 3 енжина!
Сега не мисля да отделям време но от 1 час тест съм очарован- винаги съм харесвал РПГ-та в които не се мятат зарчета по измислени система а сам си вършиш дейноста ( в случая битката остро ми напомни на Gears) а едновременно с това има свобода на избора за експлорване и кадърни диалози (обичам игри с МНОГО диалози (ако са смислени де) ).

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Nov 19, 2009 5:11 pm

Изиграх я за сефте тия дн и съм в тотален възторг, мисля като свърша DLC-тата днес-утре, да почна наново отначало. Атмосферата кърти просто и хората наистина са се постарали да изпипат детайлите на света, въпреки не многото на брой локации където може да се прави нещо различно от това да трепеш всеки, който мърда. Радва ме много фактът, че героите нямат милион умения, повечето безполезни, като някои други игри, а под десет, но цении. Членовете на партито рутят, голям кеф ми беш просто да си лафя с тях.

Дано в двойката оправят еднаквите сгради, че така имах чувството, че в едно и също помещение се бих десет пъти в страничните мисии. :) Също и да има аутосейв след всички диалози след които почва незабавно битка, че ми писна десет пъти да си говорим за едно и също с Бенезия.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Nov 21, 2009 10:42 am

На Hardcore е яко. Усещам, че има потенциал за доста трудни битки. Хем съм 50 левел с Specter X/Colossus Gear и пак си ми правят дмг още на първата мисия.

Пфу нямам търпение да я пусна на Insanity. Предполагам, че на тоя плейтру няма да успея да вдигна 60.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Nov 21, 2009 4:22 pm

Ъ, как така си 50-ти левъл на първата мисия? Това не е ли леко безсмислено лесно? Аз сега играя на хардкор и що годе се справях като почнах с нов герой, но в битката с крогана, където трябва да спасявам Лиара ми разказа играта просто. Това добиче като ръшне срещу мен и съм дотам.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Nov 21, 2009 4:32 pm

Ми защо да е безсмислено? Аз искам да си взема 60 левел ачийвмънта, а той иска над 800 000 експириънс. Това вероятно няма да стане на тоя плейтру. Чак на последната трудност ще стане, като я почна на 55+. Това са предположения съдейки от експа, който вземам. Да не говорим, че ти на встъпателната част на играта гадовете те прегазват, а нагоре ще скейлнат още повече и ще те газят тотално. Бенезиа? Не си заслужава просто нервите и да си жертваш един от най-ценните ачийвмънти. Иначе наистина не е особено трудно, но и не се предполага да ти държат много гадините с Spectre X. Вече на Insаnity ще е друго.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Nov 21, 2009 4:59 pm

И аз мисля да я почна пак скоро на компа, май ми се оправиха проблемите, които ми правеше. Само не знам кога ще имам време. А и от двата часа прекарани с играта на комп - с пад на бокса е 5 пъти по-благо, просто ги няма скапаните ДЛЦ-та там (не ми се дават пари ;)).

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 21, 2009 8:12 pm

Чака ред при мен за след Драгън Ейджа :)
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Nov 22, 2009 7:38 am

Dragon Age изобщо не може да се сравни с Mass Effect. По-бързо я свършвай, ако ще почваш най-добрата игра :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Nov 22, 2009 9:15 am

Не мога да ти опиша колко точно няма да съм на твоето мнение бтв...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Nov 22, 2009 9:18 am

Кофти за теб значи. Но съвсем обективно погледнато Mass Effect е по-добра и като история, и като roleplay, и като геймплей, и като фактор в гейм индустрията.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Nov 22, 2009 9:21 am

Amikae wrote:Кофти за теб значи. Но съвсем обективно погледнато Mass Effect е по-добра и като история, и като roleplay, и като геймплей, и като фактор в гейм индустрията.
Ама съвсем съвсем обективно ли? :lol: Я раздуй?