Така де, на предишната.

Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Дребният проблем е, че всеки си "ГИ" представя различно. За "тях" ние сме "те". Та ако всички подходим с автоматите, бая бързо ще се освободи място на планетата.RRSunknown wrote:Направо да раздават по един автомат и да ги почваме.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Никой няма право да ме замеря с камъни, защото съм българин. Никой не го и прави, де... От друга страна, давам елементарен и тъп пример, Европа не е длъжна да се съобразява с факта, че на мен трети март ми е национален празник. Аз съм длъжен да се съобразявам с държавата, която съм посетил.RRSunknown wrote:не знам какво общо имат но така ми звучите.
Все едно ако отидете в друга държава и местните ви замерят систематично с камъни защото сте българи , и тогава съм уверен че ще размислите за призива - "те са ни дошли в нашата държава, трябва да се съобразяват или да духат супата"
Ема точно това не правят. През оная работа ми е какво става в саудитска арабия. Но не ми е все едно когато е в България. Или ЕС. Точка - в Европа НЯМА бурки, няма жената трябва да слуша мъжа си - това е в повечето шибани конституции - че са равноправни. Ако някоя религия не е съгласна - да благоволят да се изнесат със все бита и културата си. Аз никога не съм говорил за исляма по принцип. Говорил съм за този в ЕС.Кат са на територията на бяла държава - ще се съобразяват с нейните порядки и закони
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests