Champions of Kamigawa
Moderator: AlDim
- Tasselhoff Krakundel
- Scholar
е да ама мана отде а? пък и инфест не е стандард. hideous laughter му се вика6е маи новото. ина4е мноо врътки требе да напраи6 за да ти стане номера. и е рисковано. контрят ти лайф аспекта и си дотам. бидинга е по евтин и понеже ве4е си вкарал инаме, има6 мана да плати6 ако ти посегнат. с зеления инаме е МНОГО по трудно
My mind has changed! My strength has not!
точно така му се викаше на новото, но тези комбинации и в стандарт, и в екстендед не виждам как ще успеят - такова комбо с толкова много карти и за толкова много мана... Ще си умрял 3 пъти дори и да имаш и картите и маната 
Арена = Phyrexian Arena. A иначе на тазгодишното първо национално първенство имах рядкото щастие да играя срещу дек, който използваше и Phyrexian Arena и белия пулс
определено не е популярна комбинация, и нищо чудно като имаме предвид колко зле се представиха играещите го на въпросното първенство. Е, имаше един от тях в Т8, но беше чист късмет според мен. Другите двама завършиха първия ден с една и две победи от 6 мача.

Арена = Phyrexian Arena. A иначе на тазгодишното първо национално първенство имах рядкото щастие да играя срещу дек, който използваше и Phyrexian Arena и белия пулс

- Tasselhoff Krakundel
- Scholar
- Gunslinger
- Warmage
Да ама с Арената теглиш само ти и сам се прецакваш,а със с Сеизан тегли и той и той люзва лаиф.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
При това тегли първи. Ако не си направил някакво комбо около Seizan (Underworld Dreams примерно), това, че другия губи живот няма да му попречи особено.
ако играеш срещу агро дек - докато събереш мана за Seizan, вече няма да имаш много животец останал. А всички знаем вече какво става, когато на агро-то му се даде евтин начин да тегли карти - справка Skullclamp. Aко играеш срещу контрол - е, той обича да има карти в ръката, а и не атакува особено първите няколко хода. Ще си поизтегли малко карти, после най-вероятно ще останеш без Seizan. Ако играеш срещу комбо човека отсреща ще те позлати
Seizan е адски силен единствено на limited поради простия факт, че освен че тегли карти идва и в 6/5 тяло, което на лимитед е трудничко да се справи човек с него
Направи дек, поиграй с него и виж какво ще стане. Моята прогноза е, че няма да печели особено
ако играеш срещу агро дек - докато събереш мана за Seizan, вече няма да имаш много животец останал. А всички знаем вече какво става, когато на агро-то му се даде евтин начин да тегли карти - справка Skullclamp. Aко играеш срещу контрол - е, той обича да има карти в ръката, а и не атакува особено първите няколко хода. Ще си поизтегли малко карти, после най-вероятно ще останеш без Seizan. Ако играеш срещу комбо човека отсреща ще те позлати

Seizan е адски силен единствено на limited поради простия факт, че освен че тегли карти идва и в 6/5 тяло, което на лимитед е трудничко да се справи човек с него

Направи дек, поиграй с него и виж какво ще стане. Моята прогноза е, че няма да печели особено

Mi vsushnost Seizan na limited e takuv bokluk che ideia si niamash, pich. Imal sum go veche dva puti na sealed i napravo ne e realno kak se nabutvash. ima edin tunuk moment pri nego - OPONENTUT tegli purvi!!!! Ako si cukal povechko shte znaesh che na limited tva e crucial.....
Btw ponezhe vse pak temata e za kamigawa - za constructed ne struva mnogo, prosto dade novi win conditioni na niakoi controli, no za limited setut e napravo FANTAZIA!
Btw ponezhe vse pak temata e za kamigawa - za constructed ne struva mnogo, prosto dade novi win conditioni na niakoi controli, no za limited setut e napravo FANTAZIA!
Съгласен остро с Никола,пича за личитед е гредичка.Два пъти са ми го играли и двата пъти спечелих.Muad_Dib wrote:Mi vsushnost Seizan na limited e takuv bokluk che ideia si niamash, pich. Imal sum go veche dva puti na sealed i napravo ne e realno kak se nabutvash. ima edin tunuk moment pri nego - OPONENTUT tegli purvi!!!! Ako si cukal povechko shte znaesh che na limited tva e crucial.....
Никола, не че нещо, но тука пишем на кирилица. Това определено не значи, че се трият всички мнения на хора, писали с латиница, но дори и да нямаш кирилица инсталирана - затова има сложен специален Cyrillize бутон 
за сейзан - един път съм го играл само на лимитед, два пъти са ми го играли срещу мен. Когато го играх аз много ми помогна, както и едната игра, когато го играха срещу мен почти сам реши играта. Е, другата игра ми помогна да спечеля като загуби 4 кръв на другия. Другия беше Антон с дек с 3 Devouring Greed-a, които той държеше в ръката си, когато умря. А умря защото забрави за умението на Soratami Mirror Guard-a и така успях да го убия точно с последната си атака. На следващия ход бях в кофите. Е, it happens
Вярно е, че другия тегли пръв, но най-малкото си е голям боч за малко мана. Ако не бъде убит/върнат в ръката веднага, обикновено става малко неприятно. Е, като направя още 5-6 драфта ще видя пак. Ако въобще бъде изтеглен и се падна с човек, който го играе
За стандарт - в пъти повече ме кефи сегашния стандарт, в сравнение с този преди. Жалко само за трайбовете...

за сейзан - един път съм го играл само на лимитед, два пъти са ми го играли срещу мен. Когато го играх аз много ми помогна, както и едната игра, когато го играха срещу мен почти сам реши играта. Е, другата игра ми помогна да спечеля като загуби 4 кръв на другия. Другия беше Антон с дек с 3 Devouring Greed-a, които той държеше в ръката си, когато умря. А умря защото забрави за умението на Soratami Mirror Guard-a и така успях да го убия точно с последната си атака. На следващия ход бях в кофите. Е, it happens

Вярно е, че другия тегли пръв, но най-малкото си е голям боч за малко мана. Ако не бъде убит/върнат в ръката веднага, обикновено става малко неприятно. Е, като направя още 5-6 драфта ще видя пак. Ако въобще бъде изтеглен и се падна с човек, който го играе

За стандарт - в пъти повече ме кефи сегашния стандарт, в сравнение с този преди. Жалко само за трайбовете...