Champions of Kamigawa

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Tasselhoff Krakundel
Scholar

Post by Tasselhoff Krakundel » Sun Nov 21, 2004 8:19 pm

е да ама мана отде а? пък и инфест не е стандард. hideous laughter му се вика6е маи новото. ина4е мноо врътки требе да напраи6 за да ти стане номера. и е рисковано. контрят ти лайф аспекта и си дотам. бидинга е по евтин и понеже ве4е си вкарал инаме, има6 мана да плати6 ако ти посегнат. с зеления инаме е МНОГО по трудно
My mind has changed! My strength has not!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Nov 21, 2004 8:32 pm

точно така му се викаше на новото, но тези комбинации и в стандарт, и в екстендед не виждам как ще успеят - такова комбо с толкова много карти и за толкова много мана... Ще си умрял 3 пъти дори и да имаш и картите и маната :)

Арена = Phyrexian Arena. A иначе на тазгодишното първо национално първенство имах рядкото щастие да играя срещу дек, който използваше и Phyrexian Arena и белия пулс :) определено не е популярна комбинация, и нищо чудно като имаме предвид колко зле се представиха играещите го на въпросното първенство. Е, имаше един от тях в Т8, но беше чист късмет според мен. Другите двама завършиха първия ден с една и две победи от 6 мача.

Tasselhoff Krakundel
Scholar

Post by Tasselhoff Krakundel » Sun Nov 21, 2004 8:39 pm

еми аз именно за тая арена говорех
My mind has changed! My strength has not!

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sun Nov 21, 2004 8:46 pm

Да ама с Арената теглиш само ти и сам се прецакваш,а със с Сеизан тегли и той и той люзва лаиф.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Nov 21, 2004 10:05 pm

При това тегли първи. Ако не си направил някакво комбо около Seizan (Underworld Dreams примерно), това, че другия губи живот няма да му попречи особено.

ако играеш срещу агро дек - докато събереш мана за Seizan, вече няма да имаш много животец останал. А всички знаем вече какво става, когато на агро-то му се даде евтин начин да тегли карти - справка Skullclamp. Aко играеш срещу контрол - е, той обича да има карти в ръката, а и не атакува особено първите няколко хода. Ще си поизтегли малко карти, после най-вероятно ще останеш без Seizan. Ако играеш срещу комбо човека отсреща ще те позлати :)

Seizan е адски силен единствено на limited поради простия факт, че освен че тегли карти идва и в 6/5 тяло, което на лимитед е трудничко да се справи човек с него :)

Направи дек, поиграй с него и виж какво ще стане. Моята прогноза е, че няма да печели особено :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Dec 16, 2004 10:18 pm

Mi vsushnost Seizan na limited e takuv bokluk che ideia si niamash, pich. Imal sum go veche dva puti na sealed i napravo ne e realno kak se nabutvash. ima edin tunuk moment pri nego - OPONENTUT tegli purvi!!!! Ako si cukal povechko shte znaesh che na limited tva e crucial.....

Btw ponezhe vse pak temata e za kamigawa - za constructed ne struva mnogo, prosto dade novi win conditioni na niakoi controli, no za limited setut e napravo FANTAZIA!

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Thu Dec 16, 2004 10:45 pm

Muad_Dib wrote:Mi vsushnost Seizan na limited e takuv bokluk che ideia si niamash, pich. Imal sum go veche dva puti na sealed i napravo ne e realno kak se nabutvash. ima edin tunuk moment pri nego - OPONENTUT tegli purvi!!!! Ako si cukal povechko shte znaesh che na limited tva e crucial.....

Btw ponezhe vse pak temata e za kamigawa - za constructed ne struva mnogo, prosto dade novi win conditioni na niakoi controli, no za limited setut e napravo FANTAZIA!
Съгласен остро с Никола,пича за личитед е гредичка.Два пъти са ми го играли и двата пъти спечелих.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Dec 16, 2004 11:43 pm

Никола, не че нещо, но тука пишем на кирилица. Това определено не значи, че се трият всички мнения на хора, писали с латиница, но дори и да нямаш кирилица инсталирана - затова има сложен специален Cyrillize бутон :)

за сейзан - един път съм го играл само на лимитед, два пъти са ми го играли срещу мен. Когато го играх аз много ми помогна, както и едната игра, когато го играха срещу мен почти сам реши играта. Е, другата игра ми помогна да спечеля като загуби 4 кръв на другия. Другия беше Антон с дек с 3 Devouring Greed-a, които той държеше в ръката си, когато умря. А умря защото забрави за умението на Soratami Mirror Guard-a и така успях да го убия точно с последната си атака. На следващия ход бях в кофите. Е, it happens :)

Вярно е, че другия тегли пръв, но най-малкото си е голям боч за малко мана. Ако не бъде убит/върнат в ръката веднага, обикновено става малко неприятно. Е, като направя още 5-6 драфта ще видя пак. Ако въобще бъде изтеглен и се падна с човек, който го играе :)

За стандарт - в пъти повече ме кефи сегашния стандарт, в сравнение с този преди. Жалко само за трайбовете...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Dec 17, 2004 12:12 am

Кой си ти като начало????

С аватара на коцето си но се съмнявам да си коцето.

и ако не ти се чете латиница може да не ми четеш постовете. като ме баннат или изтрият задето не пиша на кирилица тогава може и да реша да го променя тва.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Dec 17, 2004 12:22 am

Коцето е, а не виждам защо трябва да те банвам, за да пишеш на кирилица, просто използвай бутона...
This is it. Ground zero.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Dec 17, 2004 8:43 pm

Муад-Диб: здрасти :) Опитай с кирилицата, не хапе и освен това ще можем да си общуваме :) Защото постовете на латиница наистина изкушават човек да ги прескочи.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Dec 17, 2004 9:49 pm

Айде влачете!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 17, 2004 9:53 pm

Дърпам го, разби'аш ли, влача го. Ма не мърда, гадта, се там си стои... Тяхната кожа бе!
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Dec 17, 2004 9:54 pm

Духовити сме, а Стрелецо?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 17, 2004 10:02 pm

Остро, Куизац Хадерах :P Ама ае стига спам.
And you can't dance with a devil on your back...