Човек, казал съм го отдавна - флашаджиите ще ни изядат хляба...Moridin wrote:баси брат ми е станал твърде голямо про, постоянно го искат в некви фирми и ше го пращат в сингапур
маамузначи!
Споделете пак
Moderator: Moridin
Еми мое си наредиш фермичката доста разнообразно след 3-4 дена копанеpetri4kov wrote:Добре де немога да ви разбера, как така всички са се зарибили по тоя фармвил?!Половината клас ми опяваше 1 седмица кой какво сял и какво жънел и за колко часа и т.н. по едно време викам да пробвам и аз и влизам в на едно момче ъкаунта и като видях
то трябва да кликнеш на 20х20=400 квадратчета! Аз лично немога да го понеса, а пък колегата от горния пост иска да прави фермата 22х22. Просто ми е безинересна тая игра. Обяснете ми вие какво виждате в нея

Last edited by Xellos on Sat Nov 14, 2009 9:57 am, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
То да беше лесно, трее борим тоя уикенд флаша за едно клипче на champions league албума със скапаните стикериCorwin wrote:Човек, казал съм го отдавна - флашаджиите ще ни изядат хляба...Moridin wrote:баси брат ми е станал твърде голямо про, постоянно го искат в некви фирми и ше го пращат в сингапур
маамузначи!

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз силно отказвам да се зарибя по фермата (то отказвам и във facebook да се регистрирам, ма това една друга тема), обаче и при мен колегите са луднали по това чудо. В смисъл, не ви ли е жал за мишките и мозъчните клетки?
Единия колега чак се хвана и си написа бот за пустата ферма, баси.
Рол, какви са тези деморализации при теб? Дай причината да я оплюем и низвергнем, за да можеш да си продължиш успешното учене

Рол, какви са тези деморализации при теб? Дай причината да я оплюем и низвергнем, за да можеш да си продължиш успешното учене

Elves dig rocket launchers.
Разменям бира за бот ;р
А топла бира ;рр
Аз щи подпала хамбара през тва време, докато ми никне лучеца ;р Инaче ИСТИНСКАТА идиотия е да плащаш пари за тая игра 

Повярвай ми - има кой.
п.п
Не успях да се въздържа и да не се отбележа - страница 69

п.п
Не успях да се въздържа и да не се отбележа - страница 69

Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/