И стига си спойлил!

Moderator: AlDim
Е да се съди точно може, щото тя ако ше е мега яка историята, това ше си личи от самото начало. Също ще си личи и ако е мега тъпа. Тя не е нито едното, нито другото, просто е средна, поне засега. Не дава признаци, че ще разбие представите ми за фентъзито като такова, нито пък че си го е поставила за целAmikae wrote:Roland, не мисля, че е много правилно да се съди за историята толкова рано в играта. Особено имайки предвид, че е едно от най-дългите RPG-та, като часове игра само по главния сюжет. Аз оценка не мога да дам в момента дали съква или не. След повечко игра и развитие на историята може да се оцени по обективно. Сега това си е просто хейт.
Заради бъгове е всъщност, примерно един миличък, който може да ти наебе сейвовете. Престани да се държиш като озверял фенбой, дразниш.Muad_Dib wrote:Боли ме фара какво си чел "из нета" за пореден път, играта си е абсолютно стабилна при мен и не съм имал проблеми. И плс пиши истинските причини за пускане на пача, някой може да помисли, че е заради бъгове
А то всъщност нищо общо.AlDim wrote:а) Добричките са скучни до непоносимост (наистина, нужно ли беше Имоенката в играта да е застреляна религиозна трътка)
б) Лошичките пък реагират супер негативно на всеки втори избор в диалога, който не звучи като излязъл от устата на ангсти тийн с нещо много дебело в гъза.
Той си е по смешните мнения, когато трябва да хейти, защото вади аргументи от едни тъмни неогряни от слънцето места, ама си го обичаме. Нищо че писах една страница мнение след свършване на играта, нашият пак намерил да си коментира несъществуващите бъгове като робот...Goshko wrote:А то всъщност нищо общо.AlDim wrote:а) Добричките са скучни до непоносимост (наистина, нужно ли беше Имоенката в играта да е застреляна религиозна трътка)
б) Лошичките пък реагират супер негативно на всеки втори избор в диалога, който не звучи като излязъл от устата на ангсти тийн с нещо много дебело в гъза.![]()
Особен за "Имоенката" си толкова далеч от истината че няма накъде. Вземи поне и мини историята преди да даваш такива мнения - изглежда доста смешно отстрани
ДОбре бе човек, толкова ли не можеш да разбереш, че моето впечатление за бъговете не е такова и това е? 40 часа, няма нито едно изхвърляне, енд ъф стори. И да продължим да го нищим никой няма да спечели.AlDim wrote:Да бе, несъществуващите бъгове водят до въображаеми забивации с измислени скрийнове. А съпорт форума на Bioware въобще не е нафлъден с оплаквания. http://daforums.bioware.com/viewforum.html?forum=146
Или да ти го кажа накратко - заври се някъде. Дотук за 10 часа игра съм с 3 изхвърляния на десктопа и 1 забиване на героичния ми пич в колона.
Имоенката е дърво - само като й слушам озвучителката ми се драйфа. Алистър е средна работа. Мориган кефи много. Стен пуска кефещи уан-лайнъри. Песът е пич, ама е средна работа в битките.
Въобще туй не съм видял, онуй не съм видял - бегай у лево. Играта ме кефи много, но е и много далече от перфектна. Специално негативите ми е далеч по-нужно да ги споделям, за да си изкарвам яда. Позитивите достатъчно сте ги наспамили вече.
Всъщност ти толкова ли не можеш да разбереш, че ми е през никъде дали при теб има бъгове, при положение че ПРИ МЕН има? It's not all about you, you know.ДОбре бе човек, толкова ли не можеш да разбереш, че моето впечатление за бъговете не е такова и това е?
Users browsing this forum: No registered users and 26 guests