Споделете пак
Moderator: Moridin
втф е тоя фейсбук вече. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Дейбиш. Младо момче. Около 25. Очевидно не е от психодиспансера изтърван. Е И НА ТОЯ МУ СВЪРШИ ТОКУ-ЩО ХАРТИЯТА В УОРДА БРЕ!!!!!!
Пише там някви поезии, кво пише, ама стига до края на страницата. И не може да продължи, щото свършила!!!! Ъххххххх...
Пише там някви поезии, кво пише, ама стига до края на страницата. И не може да продължи, щото свършила!!!! Ъххххххх...
Last edited by Marfa on Tue Oct 27, 2009 3:03 pm, edited 1 time in total.
Аз имах колежка от София, която твърдеше, че районният съд е "първа дистанция", както и няколко колежки, които просто ги беше страх да пипнат уърда. Не знам дали от страх хартията да не им свърши или друго...
Симеоне, не си прав, ако някой работеше в компютърен център към библиотека в София - да сравняваме, ама така няма как. В смисъл, просто нямаме аналогичната степен на информираност за София.
Симеоне, не си прав, ако някой работеше в компютърен център към библиотека в София - да сравняваме, ама така няма как. В смисъл, просто нямаме аналогичната степен на информираност за София.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Мен единственият ми аргумент е усещането, че софианци са доста по-комплексирани на тема елитност и съответно се пънат минимум да не демонстрират тотално незнание за разни работи. Смисъл, не че софианецът не може да му свърши хартията на Уърда, а че би го досрамяло да изрази това гласно...
And you can't dance with a devil on your back...