Lannis wrote:Tais wrote:
към момента с офицера ми маге си поделяме първите места в Рекаунта при повечето битки... 
Ейййй!!! Не спря да се хвали това  

че как, бе мило!!  

аз от колко време не съм се виждала като топ-дпс, бре?? то не бяха друиди, то не бяха паладини, хънтъри, рогета, уориъри, лоци, АМАН!
все едно не помните колко ви ревях, за дето магетата, един пюър дпс-клас диша праха на де що хибрид се навъдило  

сега малко и аз де се наперя  

Goshko wrote:Вие DKта и rogues нямате ли че маговете ви са първи 

При нас като влязат сериозните rogues и отнасят конкуренцията направо.

колкото и да е безумно, нямаме грам ДК у рейда напоследък... имаме си принципно един ДК, ама танк... само дето напоследък и той стана силно нередовен... имахме и дпс-ДК и правеше безумен дмж, ама не съм го виждала след 3.2.2 пач, че да премерим с него... каквото там се мери  

а рогетата ни си правят традиционно добър дмж - веднага след 2-те аркейн магета са в по-статични битки, освен ако по някаква щастлива случайност, чудо, катаклизъм и т.н. наш Анну е изпил фласка (алилуя!!) и се е концентрирал да се състезава с другото пиле в рейда, та успява да пререди рогета...  

но то зависи от битката де... понякога рогетата ни подминават... общо взето в момента само с тях се конкурираме...
а вие кога ще ме водите да видя тази година Конника без глава, бре?  

моя син всяка вечер ме пита няма ли да му го покажа и аз казвам "ами Ланис не ме е завела", та мило - да си влизаш във функциите на виновна, ако обичаш!  

и да се поправите, щото детето иска да гледа шоу