После изръчках Борето

Може да повторим пак, забавно е.
Moderator: AlDim
Ейййй!!! Не спря да се хвали товаTais wrote: към момента с офицера ми маге си поделяме първите места в Рекаунта при повечето битки...
Знам че си MageTais wrote:как не разбра досега, че съм мейдж, бре??![]()
към момента с офицера ми маге си поделяме първите места в Рекаунта при повечето битки... естествено, когато имаме други функции или много движение, положението е различно, но доколкото разбирам при тази тактика, битката за масата от народа (включително за нас) е статична - стоят на едно място и наливат дмж... в този случай със сигурност ще сме на върха...
значи викаш идеята е 4-те топ-дпс-та да са в бях цвят през цялото време и да бият по Черната?
че как, бе мило!!Lannis wrote:Ейййй!!! Не спря да се хвали товаTais wrote: към момента с офицера ми маге си поделяме първите места в Рекаунта при повечето битки...![]()
![]()
![]()
колкото и да е безумно, нямаме грам ДК у рейда напоследък... имаме си принципно един ДК, ама танк... само дето напоследък и той стана силно нередовен... имахме и дпс-ДК и правеше безумен дмж, ама не съм го виждала след 3.2.2 пач, че да премерим с него... каквото там се мериGoshko wrote:Вие DKта и rogues нямате ли че маговете ви са първиПри нас като влязат сериозните rogues и отнасят конкуренцията направо.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests