Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Oct 16, 2009 10:06 pm

:( :cry:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 16, 2009 10:37 pm

Много шибано :/

И в тон с днешния ми ден... От сутринта си поддържам настроението с медицинска апаратура и разсъждавам над това колко messed up, скапани, егоистични и мазохстични долнопробия сме това хората...
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Oct 16, 2009 11:20 pm

Има ли някаква определна причина за това?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 16, 2009 11:28 pm

Не, просто станах със задника нагоре.

Естествено, че има. It's personal though.
And you can't dance with a devil on your back...

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Fri Oct 16, 2009 11:36 pm

малко по малко почвам да разбирам хората,които около 30-тото си лето на тая земя осъзнават,че им е писнало от всичко и се мятат от 8-мия етаж.

съответно все повече се убеждавам и в същетсвуването на конспирация, насочена директно срещу мен.

просто трябва да ми е гадно,някъв зокон е това.
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 17, 2009 10:22 am

Welcome to the club ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Oct 17, 2009 10:33 am

A аз, за да бъда в тон с гадния си махмурлук, получен вследствие завършека на вчерашния ден, искам да споделя, че внезапно започнах да разбирам хората, на които им прещраква, хващат няква пуцалка, нахлуват в някой търговски център и започват да стрелят наред. Тоест, в момента не правя същото само щото нямам пуцалка. Баси колко гниди бих изтребила ей тъй, за добро утро просто.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Oct 17, 2009 12:05 pm

Да обобщим.
Животът съкс.
Тая година имаше един куп концерти, които исках да посетя, и не успях да отида на нито един. Scorpions, Tarja, HammerFall, Lordi... Все поради различни причини, бтв. Я сесийка, я ангажимент, я нещо друго... Довечера също има концерт, на който много ми се ходи, но и на него няма да отида. ПО ДЯВОЛИТЕ! Причината тоя път е доста тъпа, всъщност, и ако я споделя, ще ми се смеете.
Да не говорим, че съвсем наскоро вероятно за втори път в живота си карах истински грип. Това, на което нормалните хора казват така, е някаква обикновена настинка - нищо не е, тоест, а аз пак добре, че не влязох в болница. Не можех да стана от леглото даже. Ама се оправих, де...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Oct 17, 2009 8:13 pm

животът Рокс!

днес обиколих Витоша (с колело) ;)
Имаме ме сниман след финала, мисля че никога не съм бил по-мръсен :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 17, 2009 8:24 pm

Аз пък боднах едно телевизорче 32lg2100 :) Да има на кво да зяпа майката сериали. :mrgreen: Естествено тряя са hdmi кабел да купя... Пестат яко тва в пакета с техниката от кабели секви... да си купуваш после. Ни към телевизора ни към двд-то има освен евтинки чинчове.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Oct 17, 2009 9:36 pm

еее супер, браво Ники! HD Ready или FullHD е?

HDMI кабелите са 20-30 лева уви:(

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 17, 2009 9:39 pm

има и по 10 лева

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 17, 2009 10:06 pm

Ммм HD май само е, са за 800 кинта толкоз, ама така или иначе майката боде сериали и дискъвари на него и то на кабеларката, която изглежда ся като пълно лайно на тоя екран :(. Не знам тия от булсатком дали са по-добре с антенките. То не ми е до парите де 10 там и 20, а че тряя се разкарвам тия дни да специално за кабел, щото не съобразих там на место да си проверя. А то в плика само захранващ кабел имало. Тоест има и некъф компонент и скарт като опция ама по добре да си е hdmi така и така има :)

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sat Oct 17, 2009 10:17 pm

Май се разболявам... :neutral:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Oct 17, 2009 10:18 pm

Vivian wrote:Май се разболявам... :neutral:
Аа, без такива. Я пак си помисли. :P
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)