А и както отбеляза Симеон по друг повод, темата е "Споделете", а не "Загатнете".

И кво значи?
Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Мерси.passer-by wrote:Тони, отдавна вече блестиш тук по дифолт, та давай смело.![]()
А и както отбеляза Симеон по друг повод, темата е "Споделете", а не "Загатнете".![]()
И кво значи?
Уф тези с АТВ-тата как ги мразим... Не знам къде ги мразим повече - в града или в планинатаXellos wrote:Да бе. Ми не са хич малко по моя маршрут, са като за последно са изпълзели отнекъде и напъват ли напъват на тия двуколесни миксери се едно са на пистата. Колоездачите кротко си карат по борис 3 тия ще им фръкнат каските по паветата ма шпорат с 50. Един веселяк караше 1 от тия 4колките за на село дет са баш на красно село по булеварда тия дни, нема каска нема нищо.
И в яху, и в хотмейл са ме предупреждавали, което е и редното според мен. И независимо колко съм я ползвал, факт е, че в договора пише 3 месеца и че 3 месеца е абсурдно малко време в тоя контекст.Morwen wrote:Жоро, не знам, но така както го описваш изглежда като че ли не си ползвал мейла и повече от три месеца... Хостинг компаниите си правят труда, щото си им платен клиент, нали, но на мен пощенски кутии са ми затривали без предупреждение както в абв и мейл.бг, така и в яху... Не че е честно, но аз съм останала с впечатлението, че това е практиката навсякъде.
А мен не са. И едно време периодът беше 1, а не 3 месеца. Тънди е прав, че едно писмо не би навредило, но и аз се учудвам, че не си знаел, че го правят.И в яху, и в хотмейл са ме предупреждавали, което е и редното според мен. И независимо колко съм я ползвал, факт е, че в договора пише 3 месеца и че 3 месеца е абсурдно малко време в тоя контекст.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests