Heroes 4x03. Определено съм доволен от новия епизод.
Наистина ги нямаше Хиро, Трейси, Анджела и Нейтън, не че не ги харесвам, но така трябва. Хубаво е когато всеки епизод се концентрира върху по-малко персонажи и ги развие по-добре. Питър и Ема имаха много интересни сюжетни линии. Харесва ми как в миналата серия започнаха историята с компаса, как казаха, че на Самюел му трябва емпат и как сега постепенно разкриват още от този сюжет, като това става плавно и не е нито прибързано, нито прекалено разводнено. А сцената с Ема и китарата с цветовете в края на епизода беше невероятно красива. Мат и Сайлър бяха велики.

How I Met Your Mother 5x02. Епизодът най-общо ми допадна. Не беше толкова хубав, колкото премиерата, но все пак си беше забавен, имаше си ги и дребните човешки идейти и посланийца.
FlashForward 1x01. В интерес на истината ми хареса. Пилотния епизод далеч не е най-добрият възможен, но изглежда някак обещаващо и би могло да се развие като нещо интересно. Харесва ми, че има различен тип истории, не са просто вълнуващи, или просто любовни. Дано нататък продължи добре.
Desperate Housewives 6x01. Мен лично ме зарадва много и се радвам, като чета из разни форуми, че и другите фенове са доволни. Просто сериалът се връща към корените си и отново става този прекрасен баланс на хумор, драма, ежедневност и мистериозност, който беше позабравен в последните епизоди на миналия сезон.
- What do I smell?
- Despair. Mortality. Paralyzing fear.
- Oh… I though it was waffles.
Не че беше най-смешната реплика, но просто ме зарадва