въпреки, че по принцип не съм толкова фен на четенето от екрана на компа, отрязъка ме убеди да тествам.
Moderator: Moridin
Нататък поредицата набира скорост, доста увлекателно се развива, а и завършва удовлетворително, така че единствено пожелавам приятно четене. Стига да не ти пречи натрапената морална оценка на автора и да не приемаш "сдъвкването" на информация като интелектуална обида, ще си прекараш страхотно с книгите.Dr. Horrible wrote:Аз най-после се наканих да си прочета Дневен Патрул на Лукяненко.
За един ден прочетох над 200 страници, което е необичайно за мен, тъй като принципно чета страшно бавно, почти на глас. Първата история беше скучновата на моменти, но имаше доста добър завършек. Втората за момента върви много добре.
Дочетох я и наистина ми хареса невероятно много. Допадна ми начина, по който свързаха всички истории. Финалния обрат въобще не го очаквах, но беше силно и някак доста красиво. И цялостно книгата ми се стори по-добра от "Нощен патрул".Vesper wrote:Нататък поредицата набира скорост, доста увлекателно се развива, а и завършва удовлетворително, така че единствено пожелавам приятно четене. Стига да не ти пречи натрапената морална оценка на автора и да не приемаш "сдъвкването" на информация като интелектуална обида, ще си прекараш страхотно с книгите.Dr. Horrible wrote:Аз най-после се наканих да си прочета Дневен Патрул на Лукяненко.
За един ден прочетох над 200 страници, което е необичайно за мен, тъй като принципно чета страшно бавно, почти на глас. Първата история беше скучновата на моменти, но имаше доста добър завършек. Втората за момента върви много добре.
"Милиард години до свършека на света" на Стругацки. И, общо взето, всичко на братята, което попадне под прицел.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests