Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Sat Sep 12, 2009 7:26 pm

Roland wrote:Темата се казва "Споделете", не "Загатнете" :twisted:
Ами аз това и направих - споделих как се чувствам :) . Няма някаква необичайна причина или нещо такова, просто усещане и то не е ново.
VMITW!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Sep 13, 2009 5:36 am

И аз ще си го кажа: непоносимо anxious съм :? :P

ениуей, поздрав за всички които се сетят,

getgetdowndowndowndowndowngetgetdowndowndowndowndown.. downdowndowndowndowndowdndowndowdn.. :P
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Sep 13, 2009 7:21 am

Споко! Стига като се върнеш в България, да не забравяш, че можеш да изгубиш собствеността и живота си ЛЕСНО, всичко ще е наред :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Sep 13, 2009 10:04 am

Жорка, миси за поздрава! :metal: :mrgreen:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Sep 13, 2009 10:57 am

уф защо точно когато искам да свърша малко работа трябва да пробиват дупки в стените, понеже санират на съседите...

Освен да взема лаптопа и да се разкарам на спокойствие някъде
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 13, 2009 1:50 pm

Moridin wrote:И аз ще си го кажа: непоносимо anxious съм :? :P

ениуей, поздрав за всички които се сетят,

getgetdowndowndowndowndowngetgetdowndowndowndowndown.. downdowndowndowndowndowdndowndowdn.. :P
Мразя те!! dowdndownd

Поздравче а ;р
http://www.youtube.com/watch?v=DDwxhHwJ66M

Уф, отспах се тоя уикенд почти :). Ся да побачкам Покемони, че е неделя и не требе се губи форма, а и съседа отгоре извади кангото в в 2 без 10.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Sun Sep 13, 2009 8:19 pm

Прекосих цялата Витоша, валя ме дъжд, хлъзгах се по камани, нищо не ми стана...

На 10 метра от блока ми обаче ми премазаха пръста с вратата на таксито, наду се и сега е голям колкото... Абе голям е... После живота в планината бил опасен...

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Sep 14, 2009 4:04 pm

Преди малко във "Фантастико" щях да избеснея. Отишъл съм да купя нещо за вечеря, значи. Както винаги, общо взето, оглеждам стелажа с DVD-та, на който понякога може да се видят доста ценни филми на сравнително ниски цени. Забелязвам "Кунг-фу панда" и под него червено етикетче с напдис от рода на "Промоция" и цена от 2.99 лева. "Ударих джакпота", викам си, "Любимият филм за миналата година за три лева". Вземам DVD-то, оглеждам кутийката внимателно, за да разбера да не би случайно да е само с българския звук, и когато виждам, че има един куп звукови пътечки, включително и оригиналната, се радвам много. Естествено, взимам го, взимам и останалото, за което съм дошъл, и отивам на касата. Сметнал съм си парите твърде приблизително и очаквам цялата ми сметка да е някъде около петнайсетиа лева с все филма. Затова и когато касиерката ми каза, че дължа 30.40 лева, реагирах леко неприятно. Не съм вдигал скандали, нито съм се разправял нещо, просто дадох да се разбере, че ме е изненадала неприятно и я помолих да ми каже цените на всичко, което съм пазарувал. Оказа се, че филмът е струвал 22.99 лева. "Моля", казвам, "Там пишеше, че е 2.99." На което ми отговарят, че нямало как, освен ако едната двойка не била изтрита или нещо подобно. "Връщам го, съжалявам", казвам, "Там пише друга цена. Ще ви покажа, ако искате." После леко и спокойно им обясних, че това е истинско безобразие и не трябва да се допуска. Не че не бих ги дал тия пари за филма, де. При нормални обсоятелства, обаче. Не и когато са ми го обещали почти осем пъти по-евтин.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Sep 14, 2009 4:27 pm

pnv_Creator wrote:Прекосих цялата Витоша, валя ме дъжд, хлъзгах се по камани, нищо не ми стана...

На 10 метра от блока ми обаче ми премазаха пръста с вратата на таксито, наду се и сега е голям колкото... Абе голям е... После живота в планината бил опасен...
В планината или не инцидентите все стават като си уморен :) Нищо не мразим в планината повече от спускането - хем си уморен, хем трябва да внимаваш, хем ти се набиват краката. Добре, че зимата иде и спускането скоро пак ще стане най-яката част ;)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Wed Sep 16, 2009 7:00 pm

новото ми работно място е отвратително

един месец съм там и вече издивявам тотално

Image
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed Sep 16, 2009 9:51 pm

Напоследък не разбирам хората. И жените... :neutral:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Sep 17, 2009 11:25 am

Vivian wrote:Напоследък не разбирам хората. И жените... :neutral:
Рядко можеш да видиш жена да казва, че жените не са хора. Защо така?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Thu Sep 17, 2009 3:35 pm

Напротив, често е :)
Рядко можеш да видиш такава, която да го казва и същевременно да не мисли, че е изключително различна от останалите

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Sep 17, 2009 9:42 pm

pnv_Creator wrote:Напротив, често е :)
Рядко можеш да видиш такава, която да го казва и същевременно да не мисли, че е изключително различна от останалите
И още по-рядко е тя действително да е различна от останалите. ;)

Пък иначе на въпроса 'защо', предполагам предубедена съм, но пред мен те твърде често са се доказвали като ненапълно функционални хора, което ме е докарало до момента, в който започнах полу-иронично/сардонично, полу-наистина да се запитвам относно пълноцеността им...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Thu Sep 17, 2009 10:38 pm

Мммм, жените са точно толкова объркани, колкото и мъжете. Не мисля, че тъпотията паразитира на дискриминативен принцип.

Споделям, че ме е яд, че пропуснах на този петнайсети септември да поздравя учениците във форума *pacefalm*

И чe, като сме по темата, пламъкът на омразата ми към българската образователна система като цяло и програмата по български език и литература в частност в момента се извисява над София като радиационен облак. Трагично откъснатата от действителността въпросна програма е недоразумение, чиято исполинска неуместност ме връхлита поне веднъж на месец откакто започнаха опитите й да ми бракува личността в, аааа, втори клас може би, което обичайно я прави константа в пустошта, но всеки път, когато се сблъскам с някоя недоклатена лелка, рационализираща психологическото изнасилване на българската младеж чрез Вазов с нещо от сорта на "Чете се "Под игото" дванайсет години поред, защото няма друг български роман", презрението ми към получовешките учителки по български език намира откъде да изригне и увековечава Помпея на душевното ми равновесие в изпепелен гърч.