True Blood [HBO TV series]

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Post Reply
Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Tue Aug 18, 2009 3:42 pm

Amelia wrote:Бил бтв е бахти хубавият пич! Кефи ме много повече от Ерик като визия, само дето е твърде нисък. Ерик е УЖАСЕН когато се усмихва или мазни. Секс сцените с него ще ги пропускам май, че не мога да го гледам такъв разлигавен.
Е, ок, де. Онова огромно мускулесто туловище, в опънат черен потник или тениска ми причинява разни неща, но наистина - НЯКОЙ ТРЯБВА ДА МУ ЗАБРАНИ ДА СЕ СМЕЕ!!!
Харесва ми, когато хората оценяват произведения на изкуството предимно по това как се чувстват половите им органи. :lol:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Aug 18, 2009 4:55 pm

Виж нашата тема в Прането - тук няма да ти позволя да сереш. :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Wed Aug 19, 2009 4:42 am

За съжаление ми е през оная какво смяташ да ми позволяваш и да ми забраняваш. :lol:

Btw, тоя убийствен DTS трак на blue ray-а ме изкушава да подхвана наново първия сезон. Тва и по филмите рядко се среща толкова професионално направена работа.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Aug 19, 2009 11:58 am

Silver wrote:Харесва ми, когато хората оценяват произведения на изкуството предимно по това как се чувстват половите им органи. :lol:
Харесва ми, когато разни хора се заяждат безпричинно. Сигурно за да видя това съм отворил и темата, де да знам.
Верно, вземи порасни, държиш се като четвъртокласник. А ако ще отговаряш на това - или в оная Тема в прането, или на ЛС. Иначе не си губи времето.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Aug 20, 2009 11:00 pm

А вижте тва колко е сладко! :lol:
Spoiler: show
Image
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 21, 2009 8:27 am

Vivian wrote:А вижте тва колко е сладко! :lol:
Image
Хахах, баси неща да ходя на места където говорят така :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 21, 2009 6:50 pm

LOLblood си е, ама се свиква. Ше ми запълни малко време. :)

Плаката му е имба ;))
http://media.photobucket.com/image/lol% ... d_ver3.jpg
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Aug 21, 2009 7:09 pm

Блу-рей изданието на първи сезон е едно от най-красивите неща, които съм виждал в живота си ;_;
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Aug 21, 2009 8:37 pm

Алън Бол обича да се ебава с безумните реклами. Ние загледахме 6 фийт ъндър и там в първи епизод имаше ебати гениалните изродщини. :lol:
Там като гледам човекът е решил да се гърбарка с корпоративния начин на живот и стерилизацията на емоциите. Докато Тру Блъд си е гаргара на едро с малцинствата, сектите и реднекщината. Засега ги обожавам и двата - разкошни и еднакви са по един много различен начин. Все едно за мен са правени, баси!

Oui. Je suis garbage.

annorion
E'lir

Post by annorion » Fri Aug 21, 2009 10:07 pm

Сериалчето не е лошо, дори напротив, но някак не успява да ми допадне толкова, колкото на мен ми се иска. Май подходих с прекалено високи очаквания спрямо него, не знам.
Актрисата, която играе ролята на божеството във вторият сезон наистина се справя доста добре. Още от моментът, в който се появи на екрана жадувам да я ритам докато не й счупя всички кости и това желание се засилваше със всеки изминал епизод.

Нещата, които не ми харесват с сериала са:
1. Поне според мен действието се развива прекалено бавно
2. Годрик много ми хареса като изпълнение, но не мога да пренебрегна фактът, че е доста клиширан персонаж
3. Тара - не ми харесва. Не знам дали причината е в мен или в актрисата, но сега за сега тя си остава най-безразличният за мен персонаж в сериала. Просто не може да ме накара да съм съпричастен с нея.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Sun Aug 23, 2009 1:43 am

Ма сме много чувствителни, а? :lol:
Amelia wrote:Алън Бол обича да се ебава с безумните реклами. Ние загледахме 6 фийт ъндър и там в първи епизод имаше ебати гениалните изродщини. :lol:
Там като гледам човекът е решил да се гърбарка с корпоративния начин на живот и стерилизацията на емоциите. Докато Тру Блъд си е гаргара на едро с малцинствата, сектите и реднекщината. Засега ги обожавам и двата - разкошни и еднакви са по един много различен начин. Все едно за мен са правени, баси!
Амелийке, скъпа, в Тру Блъд няма една идея, която да не е била разработена вече на порядъци по ефективно в SFU. Единственото еднакво нещо в двата сериала е специфичната захаросаност на Бол.

Ако има нещо, което Тру Блъд успя да направи, тва е да покаже, че Six Feet Under се е получил толкова добър не заради Бол, а заради страхотния сценарен екип, който е напипал почти съвършено характерите. Нищо подобно не се случва в настоящия кич - напротив, някои от героите просто не подлежат на изтрайване. И имайки предвид Towelhead, Американски прелести работи предимно заради Мендес и Спейси. Абе въобще Тру Блъд е един хладен душ във врата ми, щото 5 години тоя педал го смятах за ултимативния сериаладжия.

Сега остава да се успокоявам с мисълта, че на HBO дори мега-тъпите сериали са им с класи над помията по останалите мрежи (да, визирам и SHO). Но нищо, че не е каквото трябваше да бъде - надявам се усепхът му да посъживи HBO, което основно означава пилотът на Игра на тронове да бъде одобрен и последствието да се превърне в най-якия сериал евър. :)

Едит: Хах, сега точно съм на 7-ми епизод от повторното гледане на първия сезон и тва просто е апотеоз на убер неадекватния character development до гротескно състояние.
Значи Сукито квичи цял 6-ти епизод - сълзи, сополи, нощници под лунна светлина, здраво чукане с Бил... Появява се на работа със зеленото шалче ухилена до уши, бърчейки веждички в опити за театралност, и Лафайет я пита: "що си толкова весела" (да се разбира - "що си толкова весела бе кифло, баба ти не я ли заколиха преди няколко часа?"), а тя отговря, че "нощта била прекрасна". Не. Не. И не. :shock:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Aug 23, 2009 2:24 am

You sir are weak :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Sun Aug 23, 2009 2:34 am

How so?

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Aug 24, 2009 12:33 am

На мен, честно казано, True Blood ми харесва повече от Six Feet Under. SFU при всички положения е страхотен, но понякога ми идва в повече със сапунената си драма и въобще тия неща съм ги гледал във всяка втора американска драмичка с докторска/пожарникарска и т.н. тематика (с едната разлика, че човек не може да се размине от еманципирани гейове). Не че в True Blood няма сапун, просто има други неща, които разнообразяват, а и не се взима толкова насериозно.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Aug 24, 2009 1:26 am

SFU определено е по-добър от Тру Блъд, но втория ми е доста по-забавен и приятен за гледане с непретенциозността си. Сега сме на 2ри сезон на СФУ и ми е някво сдухано от вечните драми, да не говорим, че на Нейт здравословните проблеми събуждат доста неприятни спомени в мен. И гей мелодрамите ми идват в повече - определено предпочитам по-комичен подход към тея неща. Да не говорим за количеството гейове, баси - то май почти няма хетеросексуални мъже в тоя сериал.

Oui. Je suis garbage.