Ма сме много чувствителни, а?
Amelia wrote:Алън Бол обича да се ебава с безумните реклами. Ние загледахме 6 фийт ъндър и там в първи епизод имаше ебати гениалните изродщини.
Там като гледам човекът е решил да се гърбарка с корпоративния начин на живот и стерилизацията на емоциите. Докато Тру Блъд си е гаргара на едро с малцинствата, сектите и реднекщината. Засега ги обожавам и двата - разкошни и еднакви са по един много различен начин. Все едно за мен са правени, баси!
Амелийке, скъпа, в Тру Блъд няма една идея, която да не е била разработена вече на порядъци по ефективно в SFU. Единственото еднакво нещо в двата сериала е специфичната захаросаност на Бол.
Ако има нещо, което Тру Блъд успя да направи, тва е да покаже, че Six Feet Under се е получил толкова добър не заради Бол, а заради страхотния сценарен екип, който е напипал почти съвършено характерите. Нищо подобно не се случва в настоящия кич - напротив, някои от героите просто не подлежат на изтрайване. И имайки предвид Towelhead, Американски прелести работи предимно заради Мендес и Спейси. Абе въобще Тру Блъд е един хладен душ във врата ми, щото 5 години тоя педал го смятах за ултимативния сериаладжия.
Сега остава да се успокоявам с мисълта, че на HBO дори мега-тъпите сериали са им с класи над помията по останалите мрежи (да, визирам и SHO). Но нищо, че не е каквото трябваше да бъде - надявам се усепхът му да посъживи HBO, което основно означава пилотът на Игра на тронове да бъде одобрен и последствието да се превърне в най-якия сериал евър.
Едит: Хах, сега точно съм на 7-ми епизод от повторното гледане на първия сезон и тва просто е апотеоз на убер неадекватния character development до гротескно състояние.
- Spoiler: show
- Значи Сукито квичи цял 6-ти епизод - сълзи, сополи, нощници под лунна светлина, здраво чукане с Бил... Появява се на работа със зеленото шалче ухилена до уши, бърчейки веждички в опити за театралност, и Лафайет я пита: "що си толкова весела" (да се разбира - "що си толкова весела бе кифло, баба ти не я ли заколиха преди няколко часа?"), а тя отговря, че "нощта била прекрасна". Не. Не. И не.