А също и гледах онова ужасяващо нещо, зовящо се Obsessed и...просто нямам думи!
Moderator: Moridin
Бъдейки запозната относително добре с историята около създаването му и екипа зад него, смея да твърдя, че не е смигвал.pnv_Creator wrote:Сигурна ли си, че просто не е смигвал сам към себе си и това, което еVivian wrote:А също и гледах онова ужасяващо нещо, зовящо се Obsessed и...просто нямам думи!
Двама сме некефещите се на катерицата. Иначе мен много ме изкефиха динозаврите във филма щот принципно съм си нърд на тая темаRoland wrote:Ice Age 3
Апропо, май само аз не се кефя особено на катерицата, ма лично за мен тя беше най-смотаното нещо във филма. Най ме кефнаха съселите - обожавам тоя тип ин йор фейс кретения.
Пък аз се сещам, че Бийтълс по ме кефят в оригинал, темата за Виетнам вече я има в по-добър мюзикъл и един филм с песни не бива да те приспиваБобсън wrote:Като кажеш нещо такова се сещам, че си още малък и не разбираш...Roland wrote:I beg to differ. Няма сила на земята, която да може да направи Across the Universe гледаем
Мислех, че е очевидно, че това, че за мен филмът е негледаем, е това, което прави филмът негледаем... за мен. Според моето лично мнение. И т.н.Morwen wrote:Това, че някой от компонентите го има по-добре развит някъде другаде не прави автоматично съдържащ ги филм негледаем.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests