Наистина излезе доста уникален. Колкото и да е странно най-много ме впечатли музиката вътре

Ако има нещо, което да не ми допадна, бяха триметровите фонтани кръв.
Moderator: Moridin
Предвид режисьора, не мисля, че моментът с музиката е изненадващpnv_Creator wrote:Kill Bill vol1
Наистина излезе доста уникален. Колкото и да е странно най-много ме впечатли музиката вътре
Ако има нещо, което да не ми допадна, бяха триметровите фонтани кръв.
За soundtrack-а - true. Втората част ми допадна малко по-малко от първата -> повече се обясняваха, някои сцени ми се сториха напълно излишни, например задълбаването около Бъд (Michael Madsen) и шефът му; въобще персонажа Esteban Vihaio и сцената с него и т.н. И някак си прекалено много драма имаше.Vivian wrote:А аз все не мога да реша коя от двете части предпочитам, макар че те са си едно неразривно цяло. Бтв, на втората част саундтракът отново е разбиващ.
Защото е на Сам Рейми.pnv_Creator wrote:Drag me to hell
Ххахахаххахаха
2,5/10 като ужас
+ наистина голямо количество смях, сумарно
5,5/10
Ще съм наистина много признателен, ако някой успее да обясни защо този филм би имал оценка 7,8/10 от 15 000 гласа в Imdb. Не мога да допусна, че не е fake; никаква вяра на този сайт за високи оценки вече
imdb is dead to me
Това "+" ли е? Аз като видях че е той (и по-скоро какво е правил) бях на една идея да не го пускам въобще.Gunslinger wrote:Защото е на Сам Рейми.
Защото е страхотен представител на поджанра си; защото има много чудесна атмосфера и не го е страх да смигне сам към себе си и това, което е. А именно 'смигването' го превръща в нещо по-интелигентно и супер-забавно.pnv_Creator wrote:Drag me to hell
Ххахахаххахаха
2,5/10 като ужас
+ наистина голямо количество смях, сумарно
5,5/10
Ще съм наистина много признателен, ако някой успее да обясни защо този филм би имал оценка 7,8/10 от 15 000 гласа в Imdb. Не мога да допусна, че не е fake; никаква вяра на този сайт за високи оценки вече
imdb is dead to me
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest