Random stuffec

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jul 03, 2009 6:38 pm

Roland wrote:Аз си имам първия КОТОР и тва ми стига :) Ех, а имах планове да играя ТОЛКОВА повече на тоя бокс преди да изгърми... Ся ми останаха само некви игри, които ше прашасват вовеки веков, амин :mrgreen:
Е каквото те е било наистина еня да го изиграеш си го врътнал, освен РЕ5 какво не си изиграл?

И аз имам подобен проблем с моя (да чукам на дърво да не гръмне и новият) - минал съм над 20 игри, но има още поне 5, за които се сещам на прима виста, че трябва да ги изиграя - примерно Fallout 3 (по-скоро доиграя + експандовете), ФИЪР 2, Prototype, Overlord 2, Crackdown...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Jul 03, 2009 6:46 pm

Питай ме мен :)
Аз имам 15 !!! игри за 360 дето не се знае кога ще се играят,
15 -20 игри за Xbox 1

и около 15 игри за PS2които са ми в списъка за задължително изиграване но не съм ги бутал още.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jul 04, 2009 7:47 pm

Баси тъпото, пичът с Уии-то се отказа, така че скипвам засега.

Видях следната оферта на едно място:

PS3 60 GB (чете нещата за пс2!) на година и пет месеца заедно с два контролера (един sixaxis и един dualshock 3) заедно със следните 15 неща:

1. Infamous
2. Rarchet & Clank TOD
3. Ratchet & Clank QFB
4. Resistance
5. Resistance 2
6. Uncharted
7. Resident Evil 5
8. Enchanted Arms
9. Devil May Cry 4 Collector's Edition
10. Guitar Hero Metallica(китара,диск,адаптер за китарата)
11. Guitar Hero 3 (китара,диск,bluetooth адаптер за конзолата)
12. Little Big Planet
13. Soul Calibur 4
14. Prince of Persia
15. Battlefield BC Collectors Edition

за 700 лева.

Кажете си мнението според вас заслужава ли си (мерси преварително), не че ги имам парите, просто ми е интересно, това са огромен набор заглавия, а и двете гитар хироута са с китари...Всичко си е с кутийки, книжки, доста запазено. Единственото, което липсва е MGS4, иначе в тоя списък са горе-долу всички ексклузиви, които ме интересуват поне мен. Нито една от игрите не е Платинум издание, всичките са нормални (освен колекционерските).

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Jul 04, 2009 7:51 pm

Къде си го видял това? Купувам го! :oops:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jul 04, 2009 7:55 pm

Ъм, как мое изобщо да питаш, баси?! :shock: Това е ТУРБО яка оферта!
And you can't dance with a devil on your back...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Jul 04, 2009 8:02 pm

Аз съм сериозен. Ако не се навиеш да го вземеш дай някво инфо за офертата. Почнаха да ми текат лигите. :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jul 04, 2009 8:03 pm

Ами защо питам (защото винаги е хубаво да чуеш чуждо мнение преди всичко):

1. Половината от игрите едва ли ще ги пусна, защото или вече съм ги минал на бокса (DMC4, Prince, Re5, Sc4) или просто не ме интересуват (Enchanted Arms - WTF?, Battlefield BC). Разбира се за сметка на това другата половина искам да ги пробвам и мина от месеци (добре infamous - от месец), а и никога не съм докосвал китара на Guitar Hero през живота си, сигурно е някво яко:)
2. Конзолата няма гаранция и си е на почти 18 месеца. Сега ясно, че аз съм свикнал, покрай бокса, че са чупливи, ама хич не е нова (ясно че няма как да е за тия пари, но все пак да си помрънкам какво ме спира). Дано PS3 наистина да са толкова стабилни колкото се говори.

Бтв какво е Yellow ring of Death? (не че конзолата има такъв, просто го видях в друга тема на форум)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jul 04, 2009 8:04 pm

Аналогия с red ring of death очевидно, ма иначе никва идея :mrgreen:

Бтв, нали няма нужда да напомням, че тва е и блу рей плеях?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jul 04, 2009 8:11 pm

Омг не думай за аналогията :mrgreen: . Странно, защото изглежда не се случва мн често (или поне нетът да беше пропищял, аз за пръв път го чувам).

Мдам, тва за блу рей плейъра го бях забравил. Не то само игрите като ги сметнеш в настоящите им цени на Озон като нови сумата излиза над 1000 лева.....

Ами с риск да съм в дългове до края на годината май ще се възползвам.
Баси къде е АлДим като ти трябва! :lol:

But first - exams at hand! :roll:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Jul 04, 2009 8:15 pm

Всепак, ако се откажеш кажи! МОЛИМ! :shark:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jul 04, 2009 8:21 pm

Окаъ, ще ти пиша лично ако нещо се случи.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Jul 04, 2009 8:42 pm

За мен това е адски шитава оферта
Обосновка (като не претендирам за върховна истина - просто това е моето виждане)
1.година и половина PS3 от най старите модели= голяма вероятност за сдухана оптика + жълтия кръг.
2. Нито една екслузивна игра от голям калибър с изключения на спорната LBP
Metal Gear 4 , Killzone 2, Uncharted , GT5 - няма ги в списъка
3. Сборно излизат 1000 лева ако си ги купил чисто нови - което никога не бих направил за средняшки заглавия. А втора ръка (както е в случая) се намират преспокойно за по 30-35 лева на игра.
4. Блу рея винаги е някъкъв велик аргумент но лично за мен не сме се заринали с евтини и лесно достуъпни блу рей филми които да оправдаят парите ( а ако човек има парите да си позволява редовно блу рей то изобщо няма да му трябва PS3 на старо )

Разбира се всеки си има мнение но аз съм виждал оферти - за 600 лева PS3 на 5-6 месеца с 5 наистина екслузивни игри и за мен такава оферта е много по изгодна.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jul 04, 2009 8:45 pm

Всъщност има Uncharted. А блу реят може да не е прекомерно достъпен сега, но ще стане, и то скоро. На запад е почнал вече да измества DVD-тата.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Jul 04, 2009 9:08 pm

Е като дойде и го измести - тогава ще има смисъл, като дойдат и големи екслузиви от рода на GOW3 - пак тогава ще има смисъл - за сега виждам рандъм игри които сборно по ozone са много пари но като качество - не ми допадат или пък тези които ми допадат лесно се намират за по 20-30 лева за ексбокса.
за Uncharted - пак не съм догледал.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jul 04, 2009 11:13 pm

Ех, RRS, габровецът в теб се обажда прекалено мощно понякога. :roll:

По точки за нещата за които си писал:

1. Може и да има light of death, може и да няма. Със сигурност опасност да има е сигурно 30 пъти по-малка от тази при боксовете (съдейки по прочетенето в гугъл за около 30 минути). А и доколкото знам при жълта светлина е поправимо, за разлика от бокса.
2. По втора точка съвсем си се объркал или просто те интересуват скучни игри :lol: Ако се възползвам от тази оферта Uncharted, Infamous и Ratchet двете части директно сядам и почвам да ги цъкам на мига. Ако това не са правилни ексклузиви не знам кое е. MGS4 - не съм фен на старите, едва ли ще оценя и тази. Killzone 2 - само бих видял графиката и толкоз, ще е 20тия 7-8-часов ФПС, който съм играл....GT5 - не се интересувам от колички, мерси.
3. Средняшки заглавия my ass, средняшките в горния списък са Enchanted Arms и Battlefield, както и може би първия Resistance. За останалото - само виж gamerankings.com за да се убедиш колко не си прав. Изключвам двата Ратчета от оценките, защото аз им се кефя принципно много още от пс2 и бих ги изцъкал ако ще и 5ица да имаха, а те нямат.
За цените на игрите на парче - успех да намериш RE5/Prince/Infamous/ Guitar Hero s КИТАРА/LBP за по 30-35 лева :lol: :lol:
4. Blu-ray ми е горе-долу уотевър, аз съм геймър преди киноманиак.