Ех, RRS, габровецът в теб се обажда прекалено мощно понякога.
По точки за нещата за които си писал:
1. Може и да има light of death, може и да няма. Със сигурност опасност да има е сигурно 30 пъти по-малка от тази при боксовете (съдейки по прочетенето в гугъл за около 30 минути). А и доколкото знам при жълта светлина е поправимо, за разлика от бокса.
2. По втора точка съвсем си се объркал или просто те интересуват скучни игри

Ако се възползвам от тази оферта Uncharted, Infamous и Ratchet двете части директно сядам и почвам да ги цъкам на мига. Ако това не са правилни ексклузиви не знам кое е. MGS4 - не съм фен на старите, едва ли ще оценя и тази. Killzone 2 - само бих видял графиката и толкоз, ще е 20тия 7-8-часов ФПС, който съм играл....GT5 - не се интересувам от колички, мерси.
3. Средняшки заглавия my ass, средняшките в горния списък са Enchanted Arms и Battlefield, както и може би първия Resistance. За останалото - само виж gamerankings.com за да се убедиш колко не си прав. Изключвам двата Ратчета от оценките, защото аз им се кефя принципно много още от пс2 и бих ги изцъкал ако ще и 5ица да имаха, а те нямат.
За цените на игрите на парче - успех да намериш RE5/Prince/Infamous/ Guitar Hero s КИТАРА/LBP за по 30-35 лева
4. Blu-ray ми е горе-долу уотевър, аз съм геймър преди киноманиак.