За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Wed Jul 01, 2009 4:15 pm

Ейй Илейн....я ги зарежи тези тактики за босове и лошо настроение :) Ако бях в Софето щях да те "хвана за ушите" и да те изкарам на кръчме...ама до сутринта де, никакво 1-2 часа :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 01, 2009 4:18 pm

ДА ГО ДУА УОУ-ААА АЗ СЪМ НА МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Jul 01, 2009 4:38 pm

Xellos wrote:ДА ГО ДУА УОУ-ААА АЗ СЪМ НА МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
а ти кога се връщаш, бре магаре такова? :lol: само ни съблазняваш тука с плажни-картини... добре, че Тишо няма достъп до интернет, че и той да ни тормози, а от днес и Анну-то ще маа бански по плажа!
ние освен до Танарис да мръднем тази вечер да отнесем някоя пясъчна буря, май няма де другаде да идем засега :roll:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 01, 2009 4:39 pm

Уви в неделя, понеделник съм на работа :( Ловете рибка, да ни посрещнете с маунтове ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Jul 01, 2009 4:40 pm

демек от понеделник и ти у Танарис :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 01, 2009 4:42 pm

Абе, най вероятно ше е изтекъл акаунта, (7 July 09 16:11 CEST) не мисля веднага да зимам или поне до аванс. Зависи са как ше се развият нещата с харчовете по морето и главоболието :) Че не ми се оставя 72ри само паламарката ;р А и 2к имам останали да върна на тишо още :/ Поне почна да пада синя кожа и на тази мома и ше шиткам епични гърбове :) После съм я нарочил за ковач.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Jul 02, 2009 11:46 am

такааа... снощи, както можеше да се очаква при "навалицата" от 19 записали се, хероик рейда бе отменен... офицерът, дето обичайно вече лийдва Улдуар 10 се появи и каза, че му трябват 30 мин. да си оправи нещата IRL, след което ще прави свеж рън за Улдуар 10...
мене много това не ме засягаше особено, защото и без това за там не бях записана, а и не ме взимаха, когато съм, та с Илийката и Кхара решихме да отидем да бием Ониксия - той с ДК си танк, аз с дръвчето Лийд, а Кхара - с магето си... то общо взето сами я бихме с Илия, защото Кхара не знам какви ги вършеше, но умря 2 пъти (и след комбат рез-а), та вече бе извън играта още в началото на 2-ра фаза... а тя си е тегава, като няма рейндж дпс :roll: та се наложи да излезна от дървесна форма и да се правя на дпс, като от време на време хийлвам Илийката, когато има нужда... е, имаше много дийп-бретове, щото кака Они не получаваше достатъчно дмж, но не ни застрашиха особено... то принципно до края на битката нищо не ни застраши живота, просто досадно бавно я убихме...

после Илийката вика да идем за АК 20 да направим първия бос за робата и аз минах на Таис... видях, че се събира вече групата за Улдуар 10 и като хвърлих едно око на състава на гилдията онлайн, бях сигурна, че ще опрат и до мен, та предупредих Илийката за това... докато летяхме към Силитус получих уиспър от офицера ни Шанди, дето лийдва напоследък Улдуар 10, от рода на "това е последния път, в който те моля да се джойннеш към рейда"... аз, честно казано се вбесих и му отговорих "искаш да кажеш, че това е първия път, в който го правиш..." и почти се настроих, че ще откажа Улдуар 10, но отговора му потуши пожара... вика "това трябваше да звучи като подаване на маслинова клонка :("... отговорих му "не звучеше така... имаш ли слот за маге?"... а той - "пазя един"... та така... влезнах в рейда, който бе в следния състав:

Готия - уориър, танк
Шанди - пала, танк, РЛ
Ланис - дисц. прийст, хилър
Трууп - холи прийст, хилър
Дуузи - ресто шаман, хилър
Номан - уориър, офф-танк, дето се налагаше да го играе дпс
Ниста - шадоу прийст, дпс (ко-РЛ)
Виър - уарлок, дпс (ГМ на гилдията)
Блоби - мейдж, дпс (офицера ми)
Таис - мейдж, дпс

общо взето бяхме нюк-група, на принципа "или боса ще мре асап, или ние", щото без друид в рейда - няма и комбат-рез... а с три хилъра в състава значеше, че ще се пробват хард-модове...

първо решиха да бием Флейм Левиатан, като оставим всички кули активни... мене ме туриха да карам Демолишър, та малко се шашардисах, защото ми бе за първи път... но с моя офицер за пасажер е приказка... той има таланта в три изречения да ми каже най-важното и бързо се стиковахме... да, обаче с всички кули активни битката стана тотален мес... проблема казаха, че са китките, дето ни идваха в повече, та след общо два опита, решиха все пак да съборим Кулата на живота, за да го бием без аддове-китки... след това боса падна на втория опит, щото на първия измряхме на 3-4% :( взех съответния ачийвмънт...
сетне отидохме на Разорскейл, който си умря послушно и веднага и дропна Окото (тринкета - мечта за всяко фрост-файър маге)... в маге-канала започна бурна дискусия, щото моя офицер настояваше да ми го пас-ва... категорично отказах и направо под заплаха го накарах да рол-ва... добре, че рол-на де, че да хвърли най-голям зар, защото незнайно поради каква причина за тринкета рол-на и холи-прийста ни и имаше по-висок рол от мене... дори след рол-а, Блоби подметна дали не можел да ми го прехвърли, след като имал най-висок рол, та пак му се карах... явно са го коментирали и в офицерския чат, защото получих уиспър от Шанди да ми благодари, че не съм се съгласила на пас-ване, защото Окото било паднало и миналата седмица и Блоби го бил пас-нал на другото ни маге - Рахманинов... та съвсем добре се почувствах, че не позволих на Блоби пак да пас-ва... хич не беше редно, а и той си го заслужава отвсякъде...
после на Игнис нямахме проблеми, но и луута не бе интересен... на ХТ-02 казаха, че ще пробваме ъчийвмънт, в който да убием сърцето на робота и да го довършим барабар с новите "благини", с които ще ни дари, като аддове, родени от тези, дето получават светлинния дебъф и войд-зони, получени от гравитационния... е, нюкнахме сърцето, ама нещо не се оправихме с усложнената обстановка... пробвахме още 2 пъти май и минахме на обичайния вариант, че да преминем на следващия бос... на Коло бяхме решили да правим ачийвмънта, в който да убием боса без да убиваме ръцете му... трябваше да бием по дясната ръка само за първите двама грабнати от нея, а останалите - да ги жертваме в полза на ачийвмънта... е, да, ама не се получи - дясната ръка все пак умря буквално секунди преди боса от дотовете на шадоу-прийста :lol: мене много ме беше яд, защото ако можех да дпс-вам нормално, щяхме да вземем ачийвмънта, но бях голяма "късметлийка" да праща по мене биймове 3 пъти един след друг и само търчах към стълбите, вместо да правя дмж :evil:
за дамата с котките казаха, че ще се прави ачийвмънта, в който бием само нея, без да дпс-ваме по каквито и да е котешки екземпляри... имахме няколко безуспешни опита, в един от които бяхме я почти убили... в крайна сметка успяхме - тя нададе смущаващо пронизителен писък, а ние си взехме ачийвмънта и рейда приключи...

като обобщение мога да кажа, че рейда вървеше добре и приятно, но това, което не ми допадна особено бе, че офицерите, дето го водеха нямаха търпението да уайпват достатъчно пъти, за да се вземе даден ачийвмънт... мисля си, че нямаше начин да не се справим с всеки от тях, ако ни бе дадена възможност да го помъчим повече от три пъти... те просто се отказваха твърде рано... :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jul 03, 2009 11:39 am

Искам гордо да споделя, че успях да се откача от УоУ покрай учене за изпити и даже май перманентно ще го спра. Не съм играл вече към 10 дни и ми е доста добре:)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jul 03, 2009 12:26 pm

звучи като да правиш изявление на сбирка на анонимните алкохолици :lol:
ами, честито, предполагам! :D не че вярвам да е задълго, но пък в момента наистина не е сезона да се играе Вов :roll: по-добре губи време по кръчми на биричка или по кафенца под шарена сянка, отколкото пред компютъра :P
аз като гледах снощи в гилдията колко народ е на линия, явно всеки го е ударил на летни фиести :lol: наплив към играта очаквам в края на септември някъде... както всяка година...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 03, 2009 12:26 pm

Muad_Dib wrote:Искам гордо да споделя, че успях да се откача от УоУ покрай учене за изпити и даже май перманентно ще го спра. Не съм играл вече към 10 дни и ми е доста добре:)
eto s koi she hodime po krachmite sa! I az malko pochivka ot igrata.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 03, 2009 1:42 pm

Have fun ^^.

Аз се чудя дали да си събирам паричките сега за крафтено коланче или за Грейтнес тринкет.

Рибата ми се продава чудесно, както и билките. Дано поизкарам лесно повече пари.

Таис, ако тръгна да ти пращам пари да ми ги пазиш (защото аз ако имам в наличност ще ги харча перманентно) :D, ще ми ги пазиш ли? И няма да ми ги връщаш докато не станат :D достатъчно за Nobles Deck ^^. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jul 03, 2009 1:53 pm

Elayne wrote:Таис, ако тръгна да ти пращам пари да ми ги пазиш (защото аз ако имам в наличност ще ги харча перманентно) :D, ще ми ги пазиш ли?
аааа, не, не, не може то така... аз вече имам максимума от 10 героя на Зенедар, от които 4 банк-алта, дето вече по 2 героя обслужват :( ще ги объркам с моите пари и ще стане беля...

ако имаш място за още един герой, най-добре си направи такъв и му ги пращай на него... след 30 дни ще ти се върнат по пощата така или иначе :P

ние с мъж ми днес след работа отиваме да видим малчо на село, та няма да ме има довечера на линия... връщаме се утре пообяд или в ранния следобед... та викам, ако се посъберем поне трима (аз, Елейн и Илия поне), да понаправим малко хероикс? или да идем най-сетне в МГТ :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 03, 2009 1:54 pm

Аз има на кого да ги пратя ;), проблемът е, че като ми щукне нещо ще се логна и си ги пратя обратно и ще си ги изхарча със замах.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jul 03, 2009 2:14 pm

сакън, жено, въздържай се :lol:
ти вземи си вдигни пустия шаман, че ще те напердаша вече!! :evil: досега 10 пъти да бе станал 80 лвл, че и щеше да се оборудва бързо! а както при нас трябват шамани, като едното нищо можехме да го прилапаме...

само дето се зарихме с прийстове... :roll: даже единия от танковете ни - ДК, решил да се връща към рейдването, обаче постави условие да рейдва с прийста си... та е вкарал в размисъл офицерите как да му намерят място и още не му дават отговор на въпроса, ама аз се подразних и реших да го спеча малко, щото аман от капризи... :evil:
гилдията го закъса за танкове, щото той се писа в "рейд-брейк" и не можем да правим хероик рейдс благодарение и на него, а като бонус сега да му търсим място в рейд-сетъпа, щото му се било доиграло с прийста, дето преди 3 дена динг-на 80 лвл... и това не му е за пръв път... той се джойнна към гилдията с прийста, с него играеше в МН... после във ВТ реши, че предпочита да играе с мелее-шаман и съответно игра с него... като дойде експанжъна мина на ДК-танк... и гилдията постоянно се съобразява с желанията му, но не и той - с нуждите на гилдията... :evil: добър играч е, но доста егоистично го раздава... а е харчил на поразия да облече танка си и вече няма какво да губи, защото е на -20 ДКП, а с прийста си вероятно ще стартира от 0... тарикат...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 03, 2009 2:34 pm

Таис, мен не ми се играе в рейд с друго освен с прийста, а и засега не бих напуснала гилдията, дори да не правим особен прогрес като цяло. Шаманът ще го левълна и той винаги е на разположение на бг партито ни, но като цяло искам да рейдвам с прийста. :mrgreen: Много main ми стана и си го обичам него :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around