@ Николов и Ефо: Коментаторите по мачовете, ако може.
Някак не ми е достатъчно да си създам представа за него. А по това, което казва Симеон, аз като фен на супергерои и в частност Х-Мен съм най-малкото достатъчно заинтригуван да му хвърля един поглед.Ми убиташко B-movie си е
не ми е достатъчен аргумент за каквото и да било, освен че не ти се пише за Push. Ами ОК. Недей.Да анализирам подробно това филме, е като да си душим с извинение пръдните... ммм рокфорт.. неее еменатаал
Рол и Гибли обменят мнения за филма, ти викаш "абе я недейте". Не е ли все пак това една от основните причини да го има тоя форум - да обменяме инфо и да сравняваме мнения за заглавието Х? На теб не ти се обсъжда и темата май не ти е интересна. Ами... никой не те задържа. Мен пък ми се чете.Xellos wrote:ГИБ, НЕ ГО ПОДКУКУРОСВАЙ ;Р
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Да де. Се едно някой те държи насила в тая тема. Не те вълнува - не пишеш. "Околните" са на противно мнение на моето, нормално да не се разбираме. И не цитирам квото ми изнася, цитирам всичко. Аз не водя цитатни войни от години.Xellos wrote:Кума има тежката дума ;р Сори бате, ма усещаш ли как въпреки красноречието си лекинко неразбран от околните.Да анализирам подробно това филме, е като да си душим с извинение пръдните... ммм рокфорт.. неее еменатаал. keep browsing... Не смятам за нужно да ти се пише пост-ревю на което да куотнеш квото ти е удобно да му биеш два шамара и да си пееш твойта песен ;р ма ей пак 30 сек загубени ;р
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests